Când se difuzează finala iUmor, sezonul 13. Cine sunt cei 13 finaliști

 Laciu Andreea
.

Finala iUmor, sezonul 13. Anul acesta, au fost niște momente uluitoare pe scenă, dar și schimbări șocante la masa juriului. Spectacolul a mers mai departe, chiar și după ce s-a modificat componența juriului. Costeel Bojog i-a luat locul lui Mihai Bendeac, după ce actorul a renunțat cu scandal la postul lui. Încă nu s-a clarificat complet încă acea situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai mult decât atât, au apărut recent zvonuri care susțin că s-ar putea repeta scenariul, căci și Cheloo ar fi făcut o criză de nervi în timpul jurizării, mărturisind că nu are nicio problemă dacă este și el înlocuit. Dincolo de toate aceste probleme din culise, telespectatorii își doresc să afle cine a fost cel mai bun concurent din sezonul 13.

finala-iumor-2finala-iumor-2

Când se difuzează finala iUmor, sezonul 13

Marea finală iUmor, sezonul 13, va avea loc duminică, 4 decembrie, de la 20:00. Cei 13 finaliști sunt: Vladislav Sliusarenco, Andrei Stoica, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Teddy Ștefănescu, Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Mahmoud Chaher, Tudorel Popa, Dima Cubreacov și Ivan Liulenov.

În seara cea mare vom afla cine este norocosul sau norocoasa care pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro. Finaliștii care vor primi un LIKE din partea juraților vor intra apoi la votul publicului. Când Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța „Stop vot!”, atunci aflăm care concurent este marele câștigător al sezonului 13.

Citește și: Doinița Oancea, despre Daniela Crudu, la iUmor: „E greu să stai o viață întreagă în genunchi”

Citește și: Anamaria Prodan a sărbătorit Ziua Națională în mijlocul mulțimii. Mesajul patriot al impresarei:”România, iartă-ne că…”

Citește și: Ce face Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor: 'Suntem sub contract cu Antena 1'

Citește și: Andreea Antonescu a pozat goală. Cum arată artista, însărcinată în al treilea trimestru

Cheloo, după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor

Juratul a fost enervat atât de tare de momentul unui concurent încât a răbufnit în platoul de filmare. Chiar dacă imaginile vor fi editate și nu vor fi difuzate pe post, au apărut informații în presă despre noul scandal din echipa iUmor.

„În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat’, ar fi spus Cheloo, conform Cancan.ro.

Ce face Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor

Nici până acum nu a spus ce anume l-a determinat să renunțe la rolul de jurat, dar au ieșit totuși niște informații la iveală despre îndrăgitul actor.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic. La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte’, a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro, managerul actorului, Monica Munteanu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton