Când revine Gina Pistol la Antena 1: "O să mă întorc la filmări..."

 Oana Pantazi
.

Aflată în concediu de maternitate, Gina Pistol a anunțat că revine la Antena 1, unde este așteptată cu nerăbdare de fanii Chefi la cuțite și Asia Express, show-uri a căror prezentatoare a fost până de curând. Iată ce veste le-a dat admiratorilor săi mama micuței Josephine!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Gina Pistol revine la Antena 1 i-a încântat pe fanii vedetei. Deocamdată însă, mama micuței Josephine se află în concediu de maternitate, perioadă pe care a așteptat-o cu nerăbdare, și se bucură de fiecare moment. Totuși, vedeta va reveni atât la Chefi la cuțite, cât și la Asia Express, reality show ale cărui filmări s-au încheiat de curând.

149125826_265347038288036_9047396181713575046_n-1149125826_265347038288036_9047396181713575046_n-1

Când revine Gina Pistol la Antena 1

Gina Pistol a fost înlocuită și la Chefi la cuțite, dar și la Asia Express de către Irina Fodor, care s-a descurcat perfect în rolul de prezentatoare. Iar misiunea ei nu a fost deloc ușoară, dat fiind că a trebuit să-i țină locul carismaticei Gina. Vedeta nu a dus până la capăt sezonul anterior al Chefi la cuțite, însă a reușit să fie prezentă până aproape de finală, când se afla în ultimul trimestru de sarcină. În ceea ce privește Asia Express, Irina Fodor a înlocuit-o încă de la început, deoarece în perioada începerii filmărilor Gina devenise deja mamă.

Fanii celor două show-uri sunt însă nerăbdători să afle când se va întoarce Gina la Chefi la cuțite și la Asia Express. Vedeta le-a dat vestea pe care o așteptau de mult, mărturisind că își dorește să revină la cârma celor două show-uri atât de apreciate de public.

O să mă întorc din nou la filmări din sezonul următor. Îmi doresc acest lucru, normal', a spus Gina Pistol.

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor: „Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…”/ EXCLUSIV

Citește și: Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei

Citește și: Cătălin Botezatu se retrage de la Bravo, ai stil! De ce a renunțat la emisiune

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări: „E dificil ca mama să îți fie șef, mă ceartă cel mai tare’/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Josephine, deja celebră pe internet

Pe 9 martie, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, iar viața lor s-a schimbat radical. Cei doi se declară iremediabil îndrăgostiți de micuța Josephine, care a devenit centrul universului lor. Pe tot parcursul sarcinii și imediat după ce a născut, Gina și-a ținut fanii la curent atât cu evoluția sarcinii, cât și cu viața de mamă. Paradoxal, deși cei doi proaspăt părinți au decis să nu arate chipul micuței pe internet, Josephine este deja celebră în social media.

Recent, Gina a postat o fotografie în care își ține fiica în brațe. Pe chipul prezentatoarei TV se pot citi numeroase emoții, de la recunoștință la fericire absolută, de la liniște sufletească la iubire nemărginită. De altfel, fotografia respectivă reprezintă o reclamă a cărei protagonistă este chiar micuța Josephine. Fotografia cu Gina Pistol în timp ce își ține în brațe fiica a adunat numeroase reacții din partea internauților.

Gina Pistol și Smiley și-au luat rolul de părinți în serios și se străduiesc să o crească pe fiica lor în cel mai armonios mediu cu putință.

Meseria de mamă implică și responsabilitatea de a face cele mai bune alegeri pentru copilul tău. Viitorul lor stă în mâinile noastre, ale părinților. Privind lumea prin ochii lor, le putem înțelege mai bine nevoile, ideile, dorințele. Iar asta începe cu cele mai mici detalii’, a scris Gina Pistol pe Instagram, în dreptul fotografiei în care își ține fiica în brațe.

Smiley, un tată îndrăgostit

smiley tocmai a împlinit 38 de ani și este un bărbat fericit și împlinit din toate punctele de vedere. Odată cu venirea pe lume a micuței Josephine prioritățile tatălui ei s-a schimbat, Smiley fiind îndrăgostit de fiica lui. chiar de ziua lui, artistul a transmis o frumoasă declarație de dragoste pentru iubita și pentru fiica lui.

Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai buna prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare ca mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnul Smiley…„, a scris artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton