Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea, după COVID-19. Anunțul a fost făcut în direct

 Sutiu Theodora
.

Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea. Vedeta de la ProTV a anunțat că este infectată cu COVID-19 pe 9 septembrie și având în vedere că au trecut aproape două săptămâni de la diagnostic, ea se pregătește să iasă din carantina și evident, să revină la emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea. La începutul emisiunii de marți, colegii Adelei, Cosmina Păsărin și Bogdan Ciudoiu au anunțat că actrița, care a avut o formă ușoară a bolii, va reveni la Vorbește Lumea miercuri, 22 septembrie.

adela-1-1adela-1-1

„Mai este puțin și se întoarce Adela, miercuri va reveni', a spus Cosmina Păsărin la ProTV.

Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea. Soțul și fiul ei cel mic, pozitivi și ei

Adela Popescu a anunțat în această dimineața în emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV că soțul, Radu Vâlcan, și Adrian, fiul lor cel mic, s-au infectat cu coronavirus. Cei doi au luat virusul de la ea.

Din fericire, starea de sănătate a lui Radu Vâlcan este una bună deocamdată.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji.

Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi’, a declarat Adela Popescu, la Pro TV.

Citeste si: Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „E o stare de anxietate…’

Citește și: Adela Popescu ar fi trebuit să-și boteze fiul azi, dar a anulat evenimentul din cauza COVID-19.Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Cum a anunțat Adela că are COVID-19

În urmă cu 11 zile, Adela Popescu anunța, în direct la Vorbește Lumea, că este infectată cu COVID-19.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând.

Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!’, a fost mesajul transmis de Adela Popescu. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au anulat botezul lui Adrian din cauza COVID-19

Pe 10 septembrie, Adela Popescu și Radu Vâlcan au planificat să-l creștineze pe cel de-al treilea băiețel al ei, Adrian, care a venit pe lume pe 11 iulie.

Având în vedere situația în care se află, prezentatoarea de la Pro TV îl va boteza pe micuțul Adrian imediat după ce se va vindeca și va putea să petreacă în siguranță alături de cei dragi. „Pentru că astăzi trebuia să-l botezăm, dar am anulat din cauza îmbolnăvirii mele', a scris Adela Popescu pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton