Când își va boteaza Mara Bănică fetița: „Sperăm să putem face și o petrecere”

 Martin Lorena
.

Când își va boteaza Mara Bănică fetița. Mara Bănică a devenit mamă pe data de 1 februarie 2022, la vârsta de 46 de ani. Aceasta, împreună cu soțul ei, a cărei identitate nu vrea să o dezvăluie, se simt în al noulea cer! Aceștia au hotărât deja și data la care micuța lor va fi botezată, sperând ca situația pandemică să le permită să facă și o petrecere. Iată ce a declarat Mara!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică se declară o femeie cu adevărat fericită. Aceasta nu doar că are o carieră de succes, ci a reușit să pună bazele unei familii absolut superbe. Ea a devenit mamă de fată pentru prima dată pe 1 februarie 2022. Jurnalista mai are un fiu dintr-o relație anterioară și chiar dacă Dima nu păstrează legătura cu tatăl său biologic, fostul iubit al vedei îi este alături acestuia! Referitor la tatăl fiicei sale, vedeta preferă să nu îi dezvăluie identitatea.

Mara-Banica-1Mara-Banica-1

Vedeta TV a menționat chiar și o dată la care crede că va avea loc botezul fetiței sale. Momentan, bruneta nu a postat nicio fotografie cu micuța.

Citește și: Motivul pentru care Ovidiu Lipan Țăndărică nu s-a mai căsătorit: „Hârtia asta…

Citește și: Lucian Viziru, despre scenele erotice filmate cu Nicoleta Luciu, în telenovele: „Aveam o problemă: dacă mi se…

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile:Psihic este foarte greu

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Când își va boteaza Mara Bănică fetița

Mara Bănică a devenit mamă pentru a doua oară și este mai fericită ca niciodată. Aceasta a menționat că la început i-a fost greu, însă ulterior atât ea, cât și partenerul său de viață, au reușit să intre într-o obișnuință. Vedeta TV știe deja când va avea loc botezul fetiței sale, și anume, la începutul lunii mai.

„Am vorbit cu preotul despre botez și cred că după Paște îl vom face. Undeva pe 4 mai, cred. Nu am stabilit încă data, dar la începutul lunii mai am vrea. Indiferent de situația pandemică, dacă se vor face petreceri sau nu, noi tot vrem să o botezăm. Totuși, sperăm să putem face și o petrecere, pentru că deja prietenii mă sună să îi chem la botez', a spus ea pentru FANATIK.

Mara Bănică, despre fiica sa: „„Prima seară a fost de neuitat'

Vedeta de la Antena 1 a vorbit inclusiv despre prima noapte pe care a petrecut-o în compania noului membru al familiei. Se pare că grija a fost una foarte mare și atât ea, cât și soțul său, au păzit-o pe micuță în timp ce dormea.

„Prima seară a fost de neuitat. Nu am dormit deloc. Cea mică a plâns, noi am păzit-o. Am crezut că așa va fi mereu. Deja ne gândeam să ne facem program, să vedem cum ne împărțim, să dormim pe rând, dar, din a doua zi, totul s-a schimbat', a mai spus ea pentru sursa citată.

Mara a recunoscut că o ajută foarte mult o nouă tehnologie: un ursuleț de pluș care scoate sunete identice cu cele pe care copiii le aud în pântecul mamei.

„Avem un ursuleț care scoate sunete albe, identice cu cele din pântecul mamei, și ne ajută extraordinar de tare. De când l-am pus lângă ea, doarme continuu. (…) Se trezește o singură dată pe noapte, mănâncă, o schimb, și înapoi la somn', a continuat ea.

Cu cine seamănă fiica Marei Bănică

Când își va boteza Mara Bănică fetița. Până în acest moment, fiica Marei Bănică este un copil cuminte, care nu cauzează probleme, iar vedeta speră că așa va rămâne pentru mult timp. În ceea ce privește aspectul fizic, bruneta susține că mezina familiei seamănă izbitor cu tatăl său.

„Încă nu avem probleme cu colicile, eu sper să rămână lucrurile la fel de relaxate ca și până acum. Este un copil minunat, un copil bun și seamănă izbitor cu soțul meu. Nu pot să spun că-mi displace, pentru că e soțul meu', a mai spus Mara.

„Am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro'

Mara a recunoscut că a apelat la medicina dezvoltată pentru a rămâne însărcinată. Perioada de tratament prin care a trecut nu a fost ușoară, însă copilul a fost foarte dorit atât de ea, cât și partenerul său de viață.

„Luni la rândul am trecut prin puncții pentru a reuși. Anestezie generală, dureri, nici nu pot spune. Da, am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro. Ne doream enorm să devenim părinți. (…) Este un copil foarte dorit și de mine și de soțul meu', a declarat ea în trecut.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton