Când începe Vocea României, sezonul 10. Ce noutăți aduce show-ul de la PRO TV

 Oana Pantazi
.

Când începe Vocea României, sezonul 10. Vești bune pentru fanii unui adintre cele mai iubite concursuri muzicale autohtone, Vocea României revine în curând la PRO TV, cu sezonul 10. Show-ul primite multe surprize și-și va ține, cu siguranță, fanii în fața televizoarelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Când începe Vocea României, sezonul 10. După doi ani de pauză, perioadă în care fanii au așteptat cu înfrigurare reluarea show-ului, iată că Vocea României revine la PRO TV, cu un număr cu cifră rotundă – sezonul 10. Luna septembrie debutează cu o veste foarte bună pentru iubitorii muzicii de calitate, dar și ai divertismentului. Iată când începe Vocea României la PRO TV!

vocea-romaniei-2-819×1024-1vocea-romaniei-2-819×1024-1

Când începe Vocea României, sezonul 10

Când începe Vocea României, sezonul 10. Așteptarea a luat sfârșit! Vocea României, sezonul 10, începe pe data de 9 septembrie, de la ora 20.30, și va fi difuzat în fiecare vineri. Celebrul show, în care întoarcerea scaunelor reprezintă pașaportul spre o carieră în muzică pentru fiecare aspirant la celebritate, promite multe surprize anul acesta, de la o componență nouă a juriului la un scaun dublu.

Citește și: Cum va apărea Tudor Chirilă în noul sezon Vocea României. Artistul și-a schimbat look-ul

Citește și: Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua colegă de la Vocea României:'Pare foarte…'

Citește și: De ce și-a anulat Irina Rimes următoarele concerte și lipsește de la filmările de la Vocea României: „E o zi tristă pentru că…”

Citește și: Irina Rimes și iubitul francez s-au mutat în casă nouă. Ce spune artista despre căsătorie: „Atunci când doi oameni se iubesc, își fac planuri de viitor'

„Este Vocea României şi revine, în curând, la Pro TV. Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, Pro TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de către pasionaţii de muzică.

Pe o scenă încărcată de emoţie şi bucurie, cu patru scaune ce abia aşteaptă să fie ocupate şi cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepţie', anunța PRO TV.

Cine prezintă Vocea României, sezonul 10, la PRO TV

Când începe Vocea României, sezonul 10. După o pauză destul de lungă, Vocea României revine, cu sezonul 10, la PRO TV, iar fanii vor fi surprinși să constate că au avut loc schimbări în componența juriului, dar și că, în premieră, este un scaun dublu. Singurul lucru neschimbat este prezența prezentatorului. Este vorba despre Pavel Bartoș, carismaticul actor fiind cel care va introduce în scenă concurenții, ca și până acum, și care va întreține atmosfera în stilul caracteristic.

De asemenea, actorul le va lua interviuri în culise concurenților, dar și susținătorilor acestora. Evident, ca de obicei, nu vor lipsi nici schimburile spumoase de replici dintre el și jurați, care, de-a lungul timpului, au făcut deliciul telespectatorilor.

Cine sunt jurații de la Vocea României în sezonul 10

Când începe Vocea României, sezonul 10. Dacă și anul acesta shouw-l va avea parte de prezența veteranilor Tudor Chirilă și Smiley, dar și a Irinei Rimes, care nu este nici ea la prima participare, Vocea României sezonul 10 aduce niște noutăți. Din juriu vor face parte, în premieră, Denis Roabeș – The Motans, și Theo Rose. O altă noutate este faptul că Theo Rose și Smiley vor avea scaun dublu.

„Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care am posibilitatea să îmi exersez «competențele pedagogice» și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public', a dezvăluit Tudor Chirilă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton