Când începe „Roata Norocului” la Kanal D. Bursucu revine la TV: "Surprizele se vor ține lanț!"

 Radulescu Ruxandra
.

Când începe „Roata Norocului' la Kanal D. Publicul, care așteaptă cu sufletul la gură show-ul de pe Kanal D, „Roata Norocului”, va putea urmări emisiunea începând cu data de 5 martie, când vor fi difuzate noi ediții. Concursul îl va readuce ca gazdă pe Bursucu, care va prezenta alături de Ana-Maria Barnoschi. Show-ul va avea parte de emoții intense și invitați speciali.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Când începe „Roata Norocului' la Kanal D. Cel mai iubit și longeviv show concurs de pe Kanal D „Roata Norocului' revine în atenția fanilor cu noi ediții. Publicul îi va revedea pe Bursucu și pe Ana-Maria Barnoschi, în rolul de prezentatori ai emisiunii de la Kanal D și vor readuce pe micul ecran distracția în fiecare seară de duminică, de la ora 20:00. „Roata Norocului' promite ediții captivante și premii consistente, dar și invitați aleși pe sprânceană, distracție, amuzament. Prima ediție va fi difuzată duminică, 5 martie, și de această dată îi vor avea invitați pe Augustin și Lucian Viziru.

teo-si-bursucu-2teo-si-bursucu-2

Când începe „Roata Norocului' la Kanal D.

Bursucu revine pe micile ecrane, la Roata Norocului, alături de Ana-Maria Barnoschi, la Kanal D. Prezentatorul a anunțat că se anunță ediții pline de voie bună și vedete.

Citește și: Cum se înțeleg Bursucu și fiica lui vitregă, Alessia: „Copilul ăsta a avut o răbdare cu mine. Și eu am dat în străchini”

Citește și: „Era să rămân paralizat de la gât în jos'. Bursucu a pus capăt carierei de dansator după ce a suferit un accident grav

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, mesaj tăios pentru frații Gavril, după ce i-au trimis în cursa pentru ultima șansă

Citește și: Eduard Gogulescu a fost eliminat de la Survivor 2023: „E greu când îți dorești ceva foarte tare și…”

„Surprizele se vor ține lanț, așa cum v-am obișnuit de atâta vreme. Primele vedete care se vor afla în fața dumneavoastră vor fi Lucian și Augustin Viziru. Doi frați fantastici care au misiunea să îmblânzească Roata și să atragă norocul de partea lor. Dar cum se vor descurca până la urmă rămâne de văzut!', a declarat Bursucu.

Reacția lui Bursucu, după ce s-a zvonit că a fost dat afară de la Kanal D

În octombrie anul trecut, s-a zvonit că Bursucu ar fi fost dat afară de la Kanal D, după ce matinalul „Dimineața cu noi' a fost scos din grila de programe. La acel moment, Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase au rămas fără emisiune. Bursucu a oferit atunci o primă reacție cu privire la cele întâmplate.

Asta cu stafful mi-a plăcut pentru că foarte multă lume se vă lămuri unde mă aflu în momentul ăsta și da, întrebarea este dacă Bursucu mai este sau nu la Kanal D? Ce se va întâmpla cu Bursucu după acest matinal, a plecat, l-au dat afară? Turcii l-au dat afară pe Bursucu. Numai titluri de genul ăsta am văzut în ultimul timp. Fac parte în continuare din familia Kanal D și nu s-a pus problema o secundă să plec, ci dimpotrivă, avem alte planuri, alte proiecte pe masă și veți afla la momentul potrivit', a fost declarația lui Bursucu cu privire la statutul său în cadrul postului Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton