Calvarul prin care a trecut Kamara de la Survivor, în Guineea, după ce i-a murit tatăl: "Mă abuzau fizic și psihic"

 Dumba Gabriela
.

Kamara a povestit la Survivor calvarul prin care a trecut după ce tatăl său a murit la doar 31 de ani. Născut în România, cu tatăl originar din Guineea Franceză și mamă româncă cu origini greceşti, Kamara s-a trezit într-o vacanță de 14 ani departe de țara natală. Cântăreațul a dezvăluit la Survivor, cu lacrimi în ochi, prin ce a trecut când mama lui l-a obligat să se mute în Guineea, după moartea tatălui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Kamara de la Survivor avea doar 8 ani când și-a pierdut tatăl, iar mama lui a decis să se mute în Guineea, de teamă să nu li se întâmple ceva rău în România, după moartea capului familiei. I s-a spus, inițial, că este vorba despre o vacanță, însă avea să rămână în Guineea timp de 14 ani, un calvar pentru Kamara.

1524735973ghedi-kamara1524735973ghedi-kamara

Tatăl lui Kamara a murit la 31 de ani și mama l-a dus apoi în Guineea

Kamara a crescut în Guineea Franceză şi a copilărit în Drumul Taberei. Are patru fraţi în ţări diferite şi se mândreşte cu o descendenţă princiară. „Am un frate în Spania (Mustafa), o soră în România (Corina), o alta în Franţa (Sara) şi încă o soră în Guineea (Binta)„, spunea Kamara acum ceva timp.

Lui Kamara, acum concurent Survivor, îi place să se autodefinească internaţional, mai ales că tatăl său era originar din Guineea Franceză, parte a unui mare Imperiu african, Imperiul Manding. „Din partea tatălui meu am o descendenţă princiară, dar nu mă încălzeşte cu nimic acest lucru. Sunt un simplu om şi atât. Tatăl meu a murit în România, la doar 31 de ani”, spunea Kamara acum câțiva ani. De atunci, mama lui, româncă cu origini greceşti, s-a mutat definitiv în Guineea.

'Tatăl meu a murit în România, la vârsta de 31 de ani. Mama a decis, atunci să plecăm în Guineea, pentru că îi era frică să nu pățească ceva în România și să ajungem la un orfelinat.  Am deschis radioul acolo și am auzit o limbă ciudată, nu știam limba franceză.

Mi-a zis că va fi doar o vacanță, dar a fost o vacanță care a durat 14 ani. (…) Eram șocat și voiam să mă întorc în România. M-au dus la școală ca o păcăleală… Am început să urlu!', le-a mărturisit Kamara, colegilor săi de la Survivor.

Kamara de la Survivor era bătut la școală, în Guineea

Lui Kamara i-a fost extrem de greu în Guineea, departe de locurile natale, iar colegii de școală i-au agravat drama personală.

'Plângeam și a venit învățătorul cu un băț și m-a întrebat cum mă cheamă și eu am zis: România, vreau în România! Mi-a dat cu bățul în cap și au râs toți. A trebuit să învăț limba franceză, să învăț 2 limbi locale, să mă înțeleg cu localnicii.

Voiau să mă bată, să-mi ia sandvișul, să-mi ia lanțul de la gât. În copilărie m-au abuzat, mi-au furat sandvișul din mână. Urlau la mine, țipau la mine, mă abuzau fizic și psihic', a mai povestit Kamara la Surivor.

Citește și:Momente memorabile de la Oscar 2023. John Travolta, omagiu emoționant pentru Olivia Newton John / Glume și roast-uri neașteptate

Citește și:Will Smith, ironizat la Oscar 2023 pentru momentul scandalos de anul trecut când l-a lovit pe Chris Rock: ‘Dacă cineva devine violent în timpul show-ului, va primi premiul Oscar pentru…’

Cum a ajuns Kamara de la Survivor cântăreț în România

Kamara este strănepotul Mariei Filotti – una dintre cele mai mari actriţe ale scenei româneşti – şi a rezultat un „cocktail cu arome exotice”, cum se autodefineşte.

Kamara cochetat şi cu actoria, mai ales că bunica lui (Ştefania Ignat – Tuşa, cum îi spuneau prietenii) a fost balerina Operei Române, iar bunicul (Victor Ionescu) a fost actor la Bulandra. A participat la diverse proiecte de televiziune și chiar și la Dansez pentru tine.

Kamara a jucat fotbal până la 19 ani la nivel de profesionişti, dar un prieten intervine în viaţa lui şi îi face legătura cu Naţionala Artiştilor.

„În România l-am cunoscut, în 2002, pe cel care avea să devină cel mai bun prieten, colegul meu de trupă Andrei. Alături de el am fondat în 2004, trupa Alb Negru şi cu ajutorul lui Marian Bogdan Tascău (Domnul Problemă) am pătruns pe piaţa muzicală din România”, povestea Kamara acum ceva timp.

„Cântam prin toată casa piesele lui Julio Iglesias şi uneori aveam şi public. Veneau la noi acasă prietenele mamei şi le cântam de după perdea, pentru că eram foarte timid. Cu timpul am dat la o parte perdeaua şi iată-mă!”, spunea Kamara.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton