Călin Goia și soția lui fac bani din imobiliare: “Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică" / EXCLUSIV

.

Călin Goia de la Voltaj și soția lui, Andreea, au fost nevoiți în pandemie să se reprofileze. Prin urmare, cei doi au abordat domeniul imobiliar, iar ideea s-a dovedit a fi de bun augur, întrucât câștigă bani frumoși și în prezent. Artistul e încântat și de micuții artiști de la școala lui de muzică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Călin Goia de la Voltaj își împarte timpul între muzică și imobiliare, domeniu în care face echipă împreună cu partenera sa de viață, Andreea.

Calin-GoiaCalin-Goia

Călin Goia și soția lui fac bani din imobiliare

L-am întâlnit pe Călin Goia la avanpremiera filmului Elvis, unde ne-a povestit de noua lui îndeletnicire. M-am ocupat de imobiliare, îmi place să fac flipping de apartamente, în sensul să dau viață unor apartamente din perioada interbelică, care sunt foarte frumoase, dar lăsate cumva în negura vremurilor. Îmi place să le dau viață alături de soția mea, care e foarte pricepută la partea asta de design. Le refac total din punct de vedere tehnic, dar elementele vechi de design le păstrez. Bineînțeles că ies bani, pentru că dacă faci un lucru frumos și îl faci și de calitate și bine, nu are de ce să nu iasă. Andreea este fotograf, a terminat două facultăți – Relații Publice și Comunicare și Foto video – și cumva are acest talent și acest ochi de designer, deși nu a făcut o facultate, dar a citit foarte mult. Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică și împreună luăm decizii', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Călin Goia.

Citește și: Horia Brenciu, Călin Goia şi Cristian Hrubaru au văzut împreună concertul Rammstein

Citește și: Cu ce se ocupă acum Călin Goia de la Voltaj: „Mă pot lăuda cu succese financiare'

Citește și: Cum și-a descoperit Nea Mărin pasiunea pentru dans și ce greutăți a întâmpinat în carieră: „Am făcut foarte multe compromisuri' / EXCLUSIV

Citește și: Magda Pălimariu, adevărul despre provocările din căsnicie: „Nu zic că este totul roz. Atunci când apar nori pe cerul dragostei…' / EXCLUSIV

Se ocupă și de propria școală de muzică

Călin Goia este încântat când vede evoluția copiilor talentați, care studiază muzica la școala lui. E o pasiune cu imobiliarele, mă ocup în continuare, dar cea mai mare pasiune și cel mai important lucru pe care îl fac în afara formației este Școala de Muzică Voltaj Academy, unde deja am reușit să formăm vreo 17 trupe la București și vreo 15 la Cluj. E o mare satisfacție să vezi copii care nu stau numai pe telefoane și ecrane, ci le place să învețe să cânte la un instrument, îi vezi venind și studiind.  Faptul că noi îi punem în găști, pentru ei înseamnă un pas înainte extraordinar, adică socializează, se împrietenesc, ei ajung să facă cu drag muzică și ies lucruri f frumoase, iar noi, ca îndrumători, chiar dacă nu noi suntem cei care le predăm efectiv cursurile, doar facem workshop-uri și îi scoatem pe scene și îi sfătuim pe cei care ajung la un anumit nivel, e o satisfacție extraordinară să îi vedem cum cresc , cum se transformă în niște mici artiști și să ne dăm seama că avem o influență pozitivă în viața lor', ne-a spus artistul. Toți cei trei copii ai lui sunt talentați la muzică. Băiatul cel mare cântă la chitară, celălalt la tobe, iar fetița are un timbru vocal bun.Băieții sunt mai hotărâți pe partea de sport și matematică  decât pe partea de muzică, dar nu se știe niciodată în viață când te hotărăști să o iei în direcția asta', ne-a spus el.  

Călin Goia a venit la avanpremiera filmului „Elvis”

Artistul a fost prezent, marți seară la avanpremiera filmului Elvis  distribuit în România de Vertical Entertainment începând cu 24 iunie .' „Love me tender' este o amintire pe care o am de la finalul școlii generale, nu cred că ajunsesem la liceu și eram îndrăgostit de o fată și am dansat pe piesa asta. După aceea am mai multe amintiri legate de studiul pe care îl făceam eu al diverșilor artiști mari fie din punct de vedere vocal, al compoziției, l-am admirat foarte tare pe Elvis pentru complexitatea artistului, dincolo de mișcarea scenică era acel stil de interpretare vocală pe care nu-l mai auzisei până la el, după care outfiturile pe care le-a avut, totul la el a fost de nivelul regelui rock-and -roll, normal că e inspirațional pentru foarte multă lume” – ne-a mărturisit el.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton