Cabral, adevărul despre relația cu Andreea Ibacka, după 10 ani de căsnicie: "Ne ciondănim, ne supărăm"

 Oana Pantazi
.

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți de 10 ani, iar relația lor este una de invidiat… cel puțin din afară. Prezentatorul de la PRO TV și-a luat însă fanii prin surprindere cu o dezvăluire privind viața de familie, povestind cum stau lucrurile, de fapt, între ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți din 2011, au o fetiță superbă și un băiețel pe drum. Aparent, sunt cuplul perfect, cel puțin după cum reiese din fotografiile pe care cei doi le postează pe conturile de socializare. Într-o postare recentă, Cabral a ținut să spulbere însă acest mit, mărturisindu-le fanilor, într-o postare extrem de onestă, că, în pofida aparențelor, el și Andreea sunt un cuplu ca oricare altul.

120048122_3424299054295566_6256993241324495035_n-1120048122_3424299054295566_6256993241324495035_n-1

Cabral, dezvăluiri despre relația cu Andreea Ibacka

Cabral și andreea Ibacka sunt două dintre personalitățile cele mai iubite din online, unde au mii de fani. Prezentatorul de la PRO TV își ține admiratorii la curent nu doar cu viața profesională, ci și cu viața de familie, postările în care apare alături de soția și fiica lui adunând zeci de mii de like-uri. Recent însă, Cabral a ținut să spulbere mitul familiei perfecte care s-a creat despre ei în social media, prin intermediul unei postări surprinzătoare.

„După postările cu poze cu corcodușele Andreea Ibacka și Namiko am primit foarte multe comentarii cu „familia perfectă'. Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi. Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt. Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase.

Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe. Dar va roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră', a scris Cabral pe pagina sa de socializare.

Citește și: Cabral, în rol de tată. Cum e viața cu o fiică adolescentă și cu un bebeluș: „Nu sunt deloc popular, ba chiar din contră”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea si Cabral Ibacka – Fără scandal nu există paradis [FOTO si VIDEO]

Citește și: Ce au decis Antonia și Vincenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor, Maya: „Am stabilit să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de mireasă

„Poate că suntem norocoși cu prieteni fotografi buni. Dar pe lângă pozele astea (poate mai bune)… suntem fix ca orice alt cuplu. Nu credeți în perfecțiune. Nu există decât în reviste și pe rețelele astea sociale, cu oameni care râd ca imbecilii fericiți tot timpul, au bani, vacanțe și le lipsesc toate problemele', a mai adăugat prezentatorul.

Cabral va fi și tată de băiat

Deși mărturisea că i-ar fi mai ușor ca cel de-al doilea copil al lor să fie tot fată, iată ca simpaticul Cabral va deveni, a treia oară, tată de băiat. Vedeta PRO TV a refuzat aproape până în ultima secundă să afle sexul copilului, însă, în cele din urmă, insistențele Andreei au dat roade și nu a mai putut evita surpriza… Iar vestea a fost împărtășită și cu fanii din online, sub forma unor filmulețe savuroase, în stilul care i-a consacrat pe Cabral și pe Andreea Ibacka. La început de toamnă, cei doi vor deveni din nou părinți.

„La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani', a declarat actrița într-un interviu, conform protv.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton