Cabral și-a ieșit din pepeni: ”Îți spun în față că ești un șlap jegos!” Cine l-a enervat atât de tare

 Oana Popoiag
.

Cabral trece printr-o perioadă nu doar foarte plină, dar și încărcată de emoție. Soția lui, Andreea Ibacka, așteaptă să nască, eveniment care s-ar putea întâmpla din clipă-n clipă. De obicei, prezentatorul abordează cu mult umor moravurile umane, însă în ultimul său articol de pe blog, postat în această perioadă plină, și-a ieșit din pepeni. Iată cine l-a enervat!

Cabral este unul dintre cei mai savuroși bloggeri din România, iar umorul cu care abordează chiar și cele mai nesuferite teme este deja de referință. Zilele acestea, prezentatorul se pregătește să devină tată de fată, Andreea Ibacka urmând să nască din clipă-n clipă-n clipă.

Cabral și Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka

Poate de aceea, Cabral a ales să abordeze într-o notă serioasă un subiect sensibil precum…bădărănia. În trafic, la mall, pe scăcările rulante, la bancă, pe Facebook.

Cabral, despre bădărani și șmecherie

'Nu contează unde ești, nevoia de a fi șmecher dă în clocot! În trafic? Tu ești îmbâcsitul care se suie pe linia de tramvai, care schimbă șapte benzi de circulație în 12 metri, ăla care nu dă semnal când schimbă direcția de mers, imbecilul care nu se dă la o parte din fața ambulanței, idiotul care nu oprește la trecerile de pietoni. (…) Pe Facebook îți biciui prostia infatuată prin niște postări agramate, cu virgule aruncate ca dinții unei furci știrbe, postând de-a valma chestii care crezi tu că te arată puternic. Și deștept. Genul de imbecilitate-truism de genul… veața e k scara d la gâini… scurtă și plină de kkt. De-te naibii de nebun, da deștept te-a mai făcut tactu! Și mai am exemple. Te văd, ești peste tot. La coadă la bancă urlând că de ce ți-au luat comision, în parcarea blocului răcnind la un vecin (care a parcat locul tău, Boss, pă locul tău!) ori prin Metrou – împingând oamenii cu rucsacul pe care-l ții – cum altfel?! – în cârcă. (…)Și ce-mi place cel mai mult este că atunci când ești înfruntat își iau și ceilalți inima-n dinți și intervin. Și-ți spun și ei ce cred despre tine. Îți spun în față că ești un șlap jegos și că nu meriți nici măcar un șut în cur.Și te văd atunci, bădărane, cum bați în retragere și – clipind des – ești complet năucit că șmecheria ta s-a terminat când doi-trei oameni de bun-simți te înfruntă. Ești o sărăkie, ca să-ți spun pe limba ta. Și te doare de fiecare dată când oamenii îți spun că văd ce ești, boss', aceasta a fost doar o mică parte din textul postat de Cabral pe blogul său.

Foto: Instagram

Citește și:

O nouă gafă vestimentară! Carmen Iohannis, în rochie de vară la temperaturi de iarnă, în Franţa

Cele trei reguli de Crăciun ale Reginei Elisabeta a II-a care trebuie respectate de toți membrii familiei regale

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton