Reacția lui Cabral după lansarea emisiunii lui Cosmin Seleși, care i-a înlocuit show-ul Ce spun românii: "Mi s-a creponat inima când am văzut..."

 Dumba Gabriela
.

Cabral a avut o primă reacție după lansarea emisiunii care i-a înlocuit lui show-ul „Ce spun românii”, de la Pro TV. Mai exact, este vorba despre emisiunea „Batem palma?', prezentată de Cosmin Seleși, care a debutat pe 12 decembrie, înlocuind „Ce spun românii', găzduită de Cabral timp de șapte ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabral anunțase acum ceva vreme că intenționează să ia o pauză după ce termină filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, însă fanii nu sunt în asentimentul său. După șapte ani în care a prezentat „Ce spune românii”, Cabral se află acum pe margine și confirmă că sentimentul nu este deloc unul plăcut.

cabral-si-cosmin-selesi-prezentatori-tv-1cabral-si-cosmin-selesi-prezentatori-tv-1

Ce spune Cabral despre emisiunea care i-a scos show-ul din grila Pro TV

După un val de reacții apărute în mediul online, după lansarera noi emisiuni, Cabral a intervenit, luni seară, exact înainte de miezul nopții, prin contul său de socializare.

Azi a fost prima zi fără Ce spun romanii pe sticlă. A intrat în loc „Batem palma”, un proiect nou, o emisiune concurs – format internațional. Am citit până acum un potop de comentarii prin diverse locuri din online, foarte multe dintre ele vorbind frumos tare despre „Ce spun românii'.

Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani.

Șapte ani, da. Peste 1600 de episoade difuzate. Multă muncă. Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate. Deci… n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos', a transmis Cabral, pe Facebook

Citește și:Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi după ce Anamaria Prodan și Reghe au divorțat:„Când o văd pe mama plângând, mă rupe. El a plecat, iar noi…’

Citește și:Paul de la Mireasa a găsit poze indecente în telefonul iubitei sale, Roxana:„Să-ți fie clar că nu mă însor aici’

Citește și:Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:’Am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile, nu mai aveam aer’

Cabral nu a fost deloc încântat de reacțiile telespectatorilor, la adresa noului show de la Pro TV, prezentat de Cosmin Seleși.

„În același timp… mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect. Și regret că a fost așa primul val de comentarii. Și sper ca pe parcursul acestei săptămâni să se schimbe impresia, pentru că știu echipa care a produs emisiunea asta… și e o echipă bună și care știe ce face. Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face.

Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că „Ce spun românii” a avut peste 1.600 de ediții pe post, oamenii s-au obișnuit cu un anume tembel din Berceni la ora aia. Și nu cred că reacția asta este legată de calitatea noului proiect.

Sper să vă uitați la „Batem palma?” și să vă placă. Noi… o să ne mai vedem. Pe-aci pe Facebook, pe Insta, pe cabral.ro… sănătoși să fim, să ne fie copiii bine… și să ne întâlnim pe zâmbet', a scris Cabral, lăsând să se înțeleagă faptul că va lipsi din televiziune pentru o perioadă.

Cosmin Seleși, optimist în privința noii emisiunii de la Pro TV, care a înlocuit show-ul lui Cabral

Cosmin Seleși le aduce tuturor celor de acasă, din 12 decembrie, formatul în care cei care riscă și se folosesc de noroc pot câștiga o sumă importantă de bani… sau dimpotrivă, una extrem de mică! 24 de concurenți. 24 de cutii roșii care ascund sume de la 1 ban la 100.000 de lei.

„Am așteptat mult timp acest moment să vă pot spune că au mai rămas doar câteva zile și ne vedem! Sunt foarte încântat că vom fi alături de cei de acasă de luni până vineri și sper să vă aducem relaxarea atât de necesară după o zi încărcată.

Veți face cunoștință cu niște concurenți extraordinari și am siguranța că îi veți îndrăgi din prima clipă. Despre Batem palma? vă mai spun doar atât: o să vă treacă prin toate emoțiile și o să vă lase cu un zâmbet larg pe față. Ne vedem pe 12 decembrie!', declara Cosmin în urmă cu doar câteva zile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton