Cum a fost prima întâlnire dintre Cabral și socrii lui. Ce reacție au avut: „Au sperat că știe ea ce face”

 Borcilă Andreea
.

Cabral Ibacka, despre prima întâlnire cu socrii. Celebrul prezentator de la PRO TV trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de actrița Andreea Ibacka, de mai bine de un deceniu. Au împreună doi copii superbi și sunt mai împliniți ca niciodată. Vedeta a povestit cum a decurs prima întâlnire cu părinții soției sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka și Cabral sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani și au împreună doi copii, pe Namiko în vârstă de trei ani și jumătate, dar și pe Tiago de numai opt luni. 

cabral-3cabral-3

Povestea de iubire dintre cei doi a început în 2007, atunci când acesta era un personaj cunoscut în televiziune. Andreea era o tânără studentă la Finanțe-Bănci, iar visul ei era să devină actriță. Cabral și soția sa s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Inimă de ţigan.

Citește și: Andreea Ibacka, detalii neștiute despre căsnicia cu Cabral:”Schimbările majore dintre noi au apărut odată cu…”

Citește și: Motivul pentru care Andreea Ibacka și Cabral își strigă copiii „Petunia' și „Leagăn':„Am intrat în…'

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, prima imagine împreună după ce s-au împăcat:„Te iubesc atât de mult'

Citește și: Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit:”Atât am putut, îmi pare rău că…”

Cabral Ibacka, despre prima întâlnire cu socrii

Cabral Ibacka a povestit, într-un interviu exclusiv pentru Viva!, cum și-a cunoscut soția, dar și cum a decurs prima întâlnire cu socrii lui.

Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…

Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…, și-a amintit Cabral.

Motivul pentru care Andreea Ibacka și Cabral nu mai dorm împreună

Andreea Ibacka și Cabral își țin permanent fanii conectați la viața lor personală, iar postările lor de pe bloguri și din social media sunt un adevărat ghid pentru o căsnicie… suportabilă. Nu e de mirare, așadar, că, invitată fiind în emisiunea „La Măruță', Andreea a dat, fără reținere, detalii intime, evident, cu umorul aferent.

Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și, atunci când dormim, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur – fiecare pe așternutul lui, parte în parte, frățeste.

E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată. Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă yala, i-a spus Andreea Ibacka lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton