Cabral și Adela Popescu, afectați de Uraganul Fiona. Ce s-a întâmplat cu echipa Sunt celebru, scoate-mă de aici: "În toate camerele e plin de apă"

 Laciu Andreea
.

Cabral și Adela Popescu, la fel ca restul colegilor din echipa emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, au fost afectați de Uraganul Fiona. Furtuna tropicală a lovit din plin Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul de la Pro TV. Prezentatorul a postat mai multe fotografii din locul în care sunt cazați și se pare că pagubele sunt destul de însemnate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Se pare că locul în care sunt cazați prezentatorii, alături de familiile lor, a fost destul de grav afectat. Mai mult decât atât, pericolul încă nu a trecut în totalitate, așa că toți cei aflați acolo trebuie să aibă mare grijă și în următoarele ore.

cabral-si-adela-popescu-uraganul-fiona-3cabral-si-adela-popescu-uraganul-fiona-3

Cabral și Adela Popescu, afectați de Uraganul Fiona

Cei doi prezentatori, precum și cei dragi, au fost nevoiți să se adăpostească și să acopere inclusiv geamurile, ca să limiteze cât mai mult pericolul.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut. Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore… A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.

Citește și: Cabral, decizie radicală după ce și-a adus familia la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Are legătură cu fiica lui, Namiko

Citește și: De ce Alina și Ilan Laufer nu au putut să facă copii timp de zece ani: „Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori”

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka. Prezentatoarea TV a spus ce crede despre soția lui Cabral: „Părerea mea'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu a depus actele de divorț la notar: „Nu mai există nicio cale de împăcare”

Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță. Experiență intensă, da’ ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag… Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă”, este mesajul postat de Cabral Ibacka pe contul personal de Facebook.

Ce anunțase Cabral, înainte să fie loviți de furtuna tropicală

Înainte ca Uraganul Fiona să lovească din plin locul în care este cazată echipa „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, colegul Adelei Popescu anunța pe internet ce urmează să se întâmple, conform avertizărilor oficiale.

„Nu că ar trebui să ne facem griji, că noi suntem la Cocorăști-Deal, nu în Dominicană… dar tocmai s-a dat DO-Alert (sau cum s-o numi aici) că vine furtuna Fiona peste noi. Ei spun că lovește aici cu 110 km/h, dar ieri a reușit ceva mai la est 140 de km/h și estimaseră doar 90 acolo… Frumos la Câmpulung, da… Bine, eu sper să se mai sucească și să-și vadă de drumul ei fără noi, că n-a chemat-o nimeni pe Fiona asta, dar… „, povestea prezentatorul pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton