Cabral a împlinit 45 de ani și sărbătorește singur în Republica Dominicană: "Mi-e dor de soția mea..."

 Raiciu Adriana
.

Cabral a împlinit 45 de ani. Este singur în Republica Dominicană. Marți, 4 octombrie, Cabral își serbează ziua de naștere. Simpaticul prezentator împlinește 45 de ani, însă este departe de casă și de cei dragi. Se află singur în Republica Dominicană, unde filmează pentru emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, și a transmis un mesaj extrem de emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabral este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din țara noastră. Și-a început cariera cu ani în urmă și a reușit să ajungă imediat la inima publicului datorită felului său de a fi. Pe lângă succesul pe plan profesional, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Ibacka, cu care are doi copii superbi.

22

Astăzi, 4 octombrie, este o zi extrem de specială pentru Cabral. Este ziua lui de naștere și împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani. Cu toate acestea, prezentatorul este departe de casă și de cei dragi, întrucât se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Citește și: Ce probleme au Adela Popescu și Cabral în Republica Dominicană, la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici':'Nu-i dorești asta nici unui dușman'

Citește și: Cu ce pericole se confruntă Cabral în Republica Dominicană:„Simţi cum te sufoci’

Citește și: Pepe, în vacanță la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui.Cine le-a fost alături

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume. Fosta profesoară de română o crește singură pe Eliza: „Calculez fiecare ban’

Cabral a împlinit 45 de ani

De ziua lui de naștere, Cabral se află singur în Republica Dominicană. Pe contul său de socializare, prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a transmis câteva gânduri, în timp ce se afla în mașină, alături de un coleg.

Mai exact, acesta a scris că îi simte lipsa soției lui și așteaptă momentul în care o să o reîntâlnească. Andreea Ibacka și cei doi copii au revenit în țară, după ce au stat o perioadă la filmările emisiunii de pe Pro TV.

„Sunt în mașină cu Catalin Neamțu. Și-i spun că mi-e dor de nevastă-mea. Zice că știe cum e. Mi-e dor de soția mea. Sigur, nu cadrează cu imaginea de mascul feroc care-i populară pe rețelele vieții de azi. Dar mie mi-e dor de „otră' a mea. De zâmbetul ăla. De vocea ei. De ironiile ei. De sânii ăia plini. De gustul ei, de buzele ei, de mirosul ei. Îmi cer scuze, sunt un simplu om, unul îndrăgostit. Atât s-a putut', a dezvăluit prezentatorul.

Cum s-a schimbat căsnicia lui Cabral după venirea pe lume a celor doi copii

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.  Prezentatorul a vorbit, deschis, despre schimbările care s-au produs în viața de cuplu cu Andreea Ibacka, odată cu trecerea anilor și cu însușirea rolului de părinți.

„Da, așa cum ziceam, avea gust fresh și suprinzător. Și acidulată toată. Plină de savoare. Înțepătoare. Dar cu gust intens și savuros. Și dulce cât trebuie. Dar… na. Apoi m-am însurat, au trecut anii, i-am uitat gustul. Știi cum e când ești însurat… meniul nu mai cuprinde mare lucru, cumva oferta se limitează la ce are a la carte un mic băruleț de cartier.

Și degeaba ești tu cu visele la nivel de Cannes, cu pofte de cocktail-uri pline de fantezii cu fructe și prosecco scump… nu e timp și nici loc de altceva decât de o berică relativ rece, că te aleargă viața de la spate. Na, trec anii, programul de funcționare devine din ce în ce mai scurt, barmanul nu mai e la fel de iscusit ca pe vremuri’, a scris prezentatorul.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton