Bursucu se însoară! În sfârșit, i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale: "Când te-a cerut, nimic nu mai contează"

 Radulescu Ruxandra
.

Bursucu se însoară! Prezentatorul TV i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale și a declarat că are planuri de însurătoare în 2023. Prezentatorul TV este pe val atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Vedeta Kanal D a confirmat că i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale și au planuri mari pe viitor. Bursucu s-a cunoscut cu partenera sa în urmă cu 10 ani, iar în timp au dezvoltat sentimente puternice unul față de celălalt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bursucu a oferit inelul de logodnă iubitei sale și este foarte entuziasmat de ce-i rezervă viitorul. Simpaticul prezentator de la Kanal D a făcut echipă bună cu Teo Trandafir la Teo Show, iar acum el se află la cârma matinalului „Dimineața cu noi”. Bursucu nu este foarte vocal, în ceea ce privește viața sa amoroasă, însă recent și-a exprimat gândurile de însurătoare. Mai mult, acesta a dat de înțeles că i-a propus deja partenerei sale să devină soția lui, după ce i-a oferit inelul de logodnă.

bursucu-c-1260×709-1bursucu-c-1260×709-1

Bursucu se însoară! I-a oferit inelul de logodnă iubitei sale

Bursucu are planuri mari pentru 2023. Prezentatorul matinalului de la Kanal D a făcut aluzie la faptul că se gândește serios să se însoare. Vedeta a confirmat că a oferit deja inelul de logodnă și că și-ar dori să facă nunta, posibil la anul. Bursucu se află într-o relație cu o femeie mai mare decât el, iar cei doi s-au întâlnit în urmă cu 10 ani. Cea care a reușit să-i fure inima prezentatorului este o fire destul de discretă, căreia nu-i place să se afișeze.

Citește și: Bursucu, la un pas să se despartă de iubita lui. Care a fost motivul: „Este lipsă de respect să…'

Citește și: Ce dietă ține Bursucu, după ce a slăbit 16 kilograme în timp record:„Așa ajung să arăt și eu ca un om normal. Mănânc…’

Citește și: Irisha s-a afișat la Elle Style Awards cu o curea în jurul bustului, pe post de bluză.Cea mai îndrăzneață apariție

Citește și: Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale:„Am avut o conexiune cu stelele, ceva s-a rupt în mine’

„E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: Se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Rămâneți cu ochii pe noi. „Pentru tine, în exclusivitate, îți spun că am dat inelul. Păi cum? Îl primim și după dacă ne despărțim, că-i valoros îl duc la amanet? Nu se pune problema așa. Când el te-a cerut, nu mai contează. Toată dragostea lui stă în inelul ăla! Așa m-a mințit și pe mine cineva…”, a declarat Bursucu pentru WOWbiz.ro.

Cine este iubita lui Bursucu?

Bursucu a vorbit în urmă cu ceva timp despre partenera sa de viață. Vedeta a precizat că a întâlnit-o după ce aceasta trecuse printr-o despărțire foarte dureroasă. Prezentatorul a recunoscut că nu i-a fost ușor ca tânăra să-l accepte în viața ei, și inițial nici el nu a crezut că între ei ar putea fi mai mult decât o iubire de vară. În timp cei doi și-au dat seama că au sentimente puternice unul față de celălalt și au decis să rămână împreună.

„Viitoarea mea soție s-a lăsat impresionată greu, e și mai mare ca mine cu 4-5 ani și îți dai seama, experiența vieții ei era mult mai mare. Când ne-am cunoscut eu aveam 25 de ani. Ea trecuse printr-o traumă, printr-un moment nefericit. Fostul ei partener de viață…Cumva era sceptică, nici nu era pregătită pentru o nouă relație, nici nu își dorea. Părea doar o relație de vară. Primele două-trei săptămâni a fost mai greu, dar la un moment dat mi-am luat inima în dinți și am zis că o sărut. Atunci a întors capul, dar a doua zi a venit pregătită și așa a început totul.”, a relatat Bursucu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton