Bursucu, despre colecția sa impresionantă de adidași: "Cea mai scumpa pereche a fost peste..."

 Raiciu Adriana
.

Măcar o dată în viață ai strâns mai multe lucruri cu gândul să îți faci o colecție. Timpul a trecut, mulți au renunțat între timp la această idee, însă Bursucu se pare că nu. Prezentatorul se declară un fan înrăit al adidașilor și recunoaște că are foarte multe perechi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bursucu este o fire deschisă și tot timpul abordează diferite subiecte cu colegii săi de platou. Prezentatorul de la Dimineața cu noi a recunoscut acum că are o pasiune ascunsă. Mai exact, colecționează adidași și spune că cea mai scumpă pereche ajunge să coste peste 1000 de euro.

482275482275

Totuși, este de părere că acest tip de încălțăminte îl ajută în ținutele sale casual, așa că investește cât mai mult. Iată ce a mai spus prezentatorul despre colecția sa de adidași.

Citește și: Cleopatra Stratan, replică jignitoare pentru Bursucu în direct, la TV:”Era prima întrebare a oricărui idiot…”

Citește și: Cine este iubita lui Bursucu.Are o fată dintr-o relație anterioară

Citește și: Maria Vornicu, ispita de la Insula Iubirii, a pozat goală.Și-a etalat formele în toată splendoarea

Citește și: CRBL a plâns pentru prima dată la Survivor!Mesajul care l-a făcut să clacheze

Bursucu, despre colecția sa impresionantă de adidași

Buruscu a recunoscut că este un colecționar înrăit al adidașilor. Își cumpără acest gen de încălțămite de peste tot, din magazine fizice sau de pe internet. Recunoaște că scoate sume frumușele din buzunar pentru fiecare pereche, cea mai scumpă fiind una de peste 1000 de euro.

Achiziționez din mai multe locuri, fie online, fie din magazine.Nu am stat niciodată să le număr, dar am foarte multe perechi de adidași, sunt fan. Cea mai scumpa pereche a fost peste 1000 de euro, dar am și adidași achiziționați la 200, 300 de lei din magazine.”, a spus Bursucu.

Se pare că pasiunea lui pentru adidași a venit după ce a cunoscut-o pe cea care îi este iubită. De atunci au trecut mai bine de nouă ani, iar numărul de perechi cumpărate a devenit din în ce mai mare.

Pasiunea asta a venit când am cunoscut-o pe iubita mea, ea avea o adevărată pasiune pentru încălțări.Sunt deja noua ani. Aveam și înainte încălțăminte sport, dar nu dădeam atât de multa importanta accesoriilor de acest gen. Dar fiind sportiv mă îmbracăm aproape mereu în trening„, a mai spus acesta.

Cât despre cele fiice ale lor, Bursucu spune că Anais este prea mică să decidă singură, însă cea mare este cea care decide întotdeauna ce gen de încălțăminte vrea să poarte.

Eu si mama lor suntem cei care le cumparam incaltaminte. Anais este prea mica sa decida inca ce isi doreste.Cea mare este deja la varsta la care imi trimite poza cu perechea pe care o doreste si eu o cumpar„, a încheiat acesta.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton