Bursucu a mers la psiholog pentru a se vindeca de gelozie: "Mi se părea că orice era interpretabil"

 Dumitrache Laura
.

Bursuc a vorbit recent despre viața sa personală. Prezentatorul de la Kanal D a făcut dezvăluiri intime în cadrul unei emisiuni online unde a fost invitat de curând. Fostul coleg al lui Teo Trandafir a fost întotdeauna discret cu viața sa personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA!DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bursucu, pe numele său real, Adrian Cristea, a declarat că a fost un bărbat gelos în relațiile anterioare. Mai mult, prezentatorul tv a recunoscut că ajunsese să-și controleze partenera și chiar să îi umble în telefonul mobil fără să aibă vreo dovadă de infidelitate.

BursucuBursucu

Îndrăgitul prezentator trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Andreea, femeia care l-a făcut tătic. Cei doi sunt împreună de multi ani, formând un cuplu minunat. Dacă Adrian este faimos, Andreea preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Fiica lui Bursucu a împlinit 4 ani. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul TV lui Anays:”M-a făcut să mă întreb…”

Citește și: Bursucu, despre colecția sa impresionantă de adidași:”Cea mai scumpa pereche a fost peste…”

Citește și: Daniela Gyorfi a aflat, după doi ani, că tatăl ei nu mai trăiește:„Cea mai mare lovitură pentru mine'. Cum a fost anunțată de tragedie 

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Daniel Pavel de la Survivor:„Frate, tată, fiu, cel mai bun prieten'

Bursucu a fost extrem de gelos în relații

Prezentatorul matinalului de la Kanal D a vorbit recent despre viața sa personală. Bursucu a preferat de-a lungul timpului să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Invitat în podcastul Duet, cu Alexandr Ungureanu, Bursucu a făcut dezvăluiri intime. Coregraful a declarat că în trecut a fost exagerat de gelos, iar acest lucru i-a afectat relația. Bursucu a spus că ajunsese să-și controleze partenera, chiar să îi verifice și telefonul.

„Am fost gelos, bolnav puțin. E o boală, dar m-am vindecat. Te scutură viața. În momentul în care mi-am dat seama că îmi pierd persoana pe care o iubesc cu adevărat, că a pus piciorul în prag. Eu eram obsedat. I-am căutat în telefon, nu am găsit nimic, dar, cu toate astea, mi se părea că orice era interpretabil. Atunci când tu ești bolnav, orice e interpretabil. Îmi făceam tot felul de scenarii.Urmăream când se conecta pe Whatsapp. Mi-a dat o pereche de șlapi mergători, fix mărimea mea. Aveau doar dus',a spus prezentatorul TV.

Bursucu a mers la psiholog pentru a se trata de gelozie

Din fericire, prezentatorul de la Kanal D și-a dat seama că se confruntă cu o situație dificilă, motiv pentru care a apelat la ajutorul psihologului. Adrian Cristea a conștientizat imediat că are o boală pe care trebuie să o trateze, altfel își va pierde partenera.

Astfel, coregraful a mers la psiholog pentru câteva ședinte, iar lucrurile s-au schimbat. „Când mi-am dat seama, m-am dus la psiholog și am luat câteva ședințe, vreo 4-5 luni cred și am reușit să mă vindec', a mai spus Bursucu.

Prezentatorul TV trăiește o poveste de dragoste alături de Andreea

În prezent, Bursucu are o familie frumoasă. Moderatorul TV formează un cuplu cu Andreea, iar împreună au o fetiță, de 4 ani.

De asemenea, partenera lui Bursucu mai are o fetiță dintr-o relație anterioră, dar pe care coregraful o iubește necondiționat. Vedeta de la Kanal D a cunoscut-o pe actuala iubită în urmă cu mai mulți ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton