Brigitte Sfăt, gest neașteptat după ce a anunțat divorțul de Florin Pastramă: "Cea mai grea luptă"

 Laciu Andreea
.

Brigitte Sfăt a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă, dar acum a făcut din nou un gest neașteptat. Fanii s-au întrebat dacă este cumva pregătită să îi mai dea o șansă soțului ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Au trecut doar câteva săptămâni de când Brigitte anunța în mod oficial că pune capăt căsniciei ei, după doar trei ani. Totul s-a întâmplat chiar la petrecerea revistei VIVA!, atunci când bruneta a venit însoțită doar de fiica ei. Ulterior, cei doi s-au întâlnit și au decis să își mai dea o șansă, dar împăcarea nu a durat prea mult timp.

brigitte-sfat-florin-pastrama-1brigitte-sfat-florin-pastrama-1

De ce a fost părăsită de Florin Pastramă

După ce s-a împăcat cu soțul ei, a mai trecut puțin timp până ce Brigitte a anunțat iar că s-au despărțit. Săptămâna trecută, bruneta a dezvăluit pe contul ei de Instagram că Florin Pastramă a făcut niște crize de gelozie.

Acesta și-ar fi ieșit din minți după ce Brigitte Sfăt s-a afișat în mall cu fostul ei soț, tatăl fiicei sale, îmbrăcată într-o ținută sexy. De asemenea, fotografiile postate de Brigitte în mediul online, din perioada în care ea era soția lui Ilie Năstase, au contribuit și ele la noi certuri în cuplu.

Citește și: Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte, după trei ani de căsnicie:„Tot ce spune ea e…'

Citește și: Bogdan Vlădău, despre abuzurile trăite în modă:”Mi s-a întâmplat…”

Citește și: Brigitte Pastramă a fost operată de urgență:„Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine'

Citește și: Cum a reușit Cristina Șișcanu să se vindece de depresie:”Trebuie să ne ajutăm de tot ce putem”

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem. Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?', a scris atunci Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Brigitte Sfăt, mesaj neașteptat legat de Florin Pastramă

Se pare că bruneta se gândește iar să îi mai dea o șansă soțului ei. Pe contul personal de Instagram a postat o fotografie, însoțită de un mesaj care le-a atras imediat atenția fanilor ei. Astfel a dat de înțeles că acum se duce o luptă în sufletul ei, între ceea ce simte față de Florin Pastramă și ceea ce îi spune rațiunea să facă.

„Cea mai grea luptă pe care o poți duce în viață este cea între ceea ce simți și ceea ce gândești…', a scris Brigitte pe rețelele de socializare, conform WOWbiz. Reacția brunetei vine după ce Florin Pastramă a transmis public un mesaj ironic la adresa soției lui.

Ce a spus Florin Pastramă despre divorțul de Brigitte

Bărbatul a preferat să fie destul de discret în această privință, dar a răbufnit în cele din urmă. A ales să nu o atace dur pe soția lui, însă a precizat că aceasta ține întotdeauna să aibă doar ea dreptate.

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!', a declarat Florin Pastramă, pentru Click.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început într-un show televizat. S-au cunoscut și s-au îndrăgostit la Ferma de la Pro TV. De altfel, printre invitații de la nuntă s-au numărat mai mulți concurenți din acel sezon, precum Cătălin Moroșanu, Jorge sau Marius Crăciun.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton