Brigitte Năstase și Florin Pastramă, atingeri și săruturi pasionale la Ferma

 Stamen Diana
.

Brigitte Năstase a cedat în fața insistențelor lui Florin Pastramă și s-a lăsat purtată de val. Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a sărutat pasional cu concurentul de la Ferma și a uitat complet de iubitul care o așteaptă acasă.

A încercat să-l evite cât a putut, însă nu a mai rezistat. Brigitte Năstase a cedat în fața lui Florin Pastramă, chiar dacă acasă o așteaptă Cornel Oană, bărbatul cu care se presupunea că are o relație. În timp ce Cornel locuiește în casa vedetei și are grijă de copiii săi, Brigitte dă frâu liber sentimentelor la Ferma.

Florin Pastramă iubește femeile și mai ales pe cele frumoase. Nu este de mirare că afaceristul a avut în palmares mai multe domnișoare frumoase și celebre. Florin Pastramă și-a propus să o cucerească pe Brigitte Năstase și a reușit.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă dorm îmbrățișați, așa cum s-a văzut în episoadele din Ferma difuzate pe ProTV. Cei doi s-au apropiat foarte mult și chiar s-au sărutat, moment în care toți concurenții au rămas fără cuvinte. Se pare că între Brigitte Năstase și Florin Pastramă se naște o idilă.

'Să vezi ce o terorizez pe Brigitte. Eu dorm cu Brigitte.', îi spunea Florin Pastramă Otiliei, în timp ce stăteau îmbrățișați în pat.

'Asta este Brigitte. Poate ei îi place să fie iubită, strânsă în brațe în anumite momente. Poate duce dorul de casă. (…) De la Ilie la Pastrămă… nu știu ce să zic.', a comentat Geanina Ilieș pe baza celor întâmplate. Nici lui Cătălin Moroșanu nu i-a venit să creadă atunci când a văzut că Brigitte Năstase și Florin Pastramă se sărută, iar relația lor a ajuns deja la un alt nivel.

Brigitte Năstase și Florin PastramăBrigitte Năstase și Florin Pastramă

Reacția lui Cornel Oană, iubitul lui Brigitte Năstase

Momentele tandre și apropierea dintre Florin Pastramă și Brigitte Năstase a stârnit un val de controverse atât în casa de la Ferma, cât și pe rețelele de socializare. Cornel, iubitul vedetei, a avut o reacție neașteptată când a văzut imaginile cu Brigitte și Florin Pastramă.

'Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă', a declarat iubitul lui Brigitte Năstase, Cornel Oană pentru Click.ro.

Când a plecat la Ferma, Brigitte Năstase a dat de înțeles că este o femeie singură, însă Cornel Oană a declarat că ei încă sunt împreună. Iubitul vedetei locuiește acasă la Brigitte Năstase și are grijă de copiii vedetei cât timp aceasta este la emisiune.

Citește și: Triunghi amoros la FERMA 2019. Logodnica lui Pastramă o atacă pe Brigitte Năstase, după ce a fost jignită: „E mai batrână decât Biblia!'

Citește și: Florin Pastramă de la FERMA, desfiinţat de logodnica de acasă: „M-a vândut la primul colţ!'

FOTO: Facebook, Captură video 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton