Brigitte Năstase, la Ferma, despre cum a cucerit-o fostul soț: "Ilie Năstase m-a sunat după ce m-a văzut la o emisiune TV!"

 Dana Enache
.

Relația dintre Brigitte și Ilie Năstase a fost un cu năbădăi și s-a terminat în urmă cu șase luni, dupp aproape șapte ani de iubire cu patos. Brihitte Năstase a povestit la emisiunea Ferma cum a fost cucerită de fostul ei soț, care a remarcat-o la… o emisiune televizată! Mai exact la Acces Direct, în primăvara anului 2011, când show-ul era prezentat de Mădălin Ionescu. 

Sunt mulți cei care s-au mirat atunci când au văzut-o pe Brigitte Năstase la emisiunea Ferma, dar vedeta a făcut o impresie atât de bună în rândul concurenților, încât aceștia chiar au numit-o „fermierul săptămânii”. Și, deși pare o persoană dificilă, Brigitte Năstase a reușit să câștige simpatia multor colegi, mai cu seamă că le-a povestit detalii interesante despre viața ei, demnă de un film, de altfel. Astfel, și atunci când a depănat amintiri din închisoare, dar și în momentul în care a povestit cum a fost cucerită de Ilie Năstase, ea a reușit să capteze atenția tuturor.„Eu aveam foarte multe probleme cu fostul soț și am decis să mă botez la biserică, în religia penticostală. Ilie m-a văzut la televizor la o emisiune în care povesteam o parte dintre problemele mele şi m-a sunat. Era emisiunea lui Mădălin Ionescu (n.r. Acces Direct, Antena 1). Aşa a început relaţia noastră. Îmi amintesc că era chiar în biserică atunci când m-a sunat și nu am putut răspunde. L-am sunat eu înapoi, așa ne-am cunoscut, iar după o săptămână eram deja împreună”, a povestit Brigitte Năstase, la Ferma.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton