Brigitte Năstase a fost părăsită de Cornel Oană, după ce a văzut imaginile cu Florin Pastramă de la Ferma

 Stamen Diana
.

După ce au fost difuzate la TV scenele fierbinți dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă, logodnicul vedetei a luat foc. Cornel Oană a părăsit-o pe Brigitte imediat ce a văzut imaginile. Bărbatul locuia în casa vedetei și avea grijă de copiii acesteia.

Lucrurile între Brigitte Năstase și Florin Pastramă au luat o întorsătură neașteptată. Cei doi au dat frâu liber pasiunilor și au dormit împreună ajungând chiar să se sărute, deși fiecare era implicat într-o altă relație. Pe fosta soție a lui Ilie Năstase o aștepta acasă Cornel Oană, logodnicul ei, cel care avea grijă de cei doi copii ai ei, dar care locuia și în casa vedetei. Florin Pastramă avea o relație cu Raluca Podea, dar care s-a terminat cum afaceristul a ajuns la Ferma.

Cornel Oană a luat foc atunci când a văzut la televizor imaginile incendiare de la Ferma. După ce iubitul lui Brigitte Năstase a văzut ce a făcut vedeta acolo, acesta a luat o decizie drastică. Cornel Oană și-a făcut bagajele și a plecat din casa logodnicei sale.

„Corneliu nici nu vrea să mai audă de ea. Nu a crezut că Brigitte poate fi în stare de așa ceva. Avea încrederea în ea, dar iată că s-a înșelat amarnic. El și-a făcut bagajul și a plecat de acolo încă de săptămâna trecută, după ce a văzut prima scenă incriminatoare. Inițial a crezut că e regie și a mai așteptat înainte să ia decizia definitivă. Dar apoi s-a convins că vede purul adevăr și a plecat fără să se uite în urmă. În momentul de față, copiii se află în grija bonei filipineze, iar Corneliu mai merge pe la magazinul din mall', au spus, pentru click.ro, surse din preajma lui Corneliu.

Brigitte Sfăt și Cornel OanăBrigitte Sfăt și Cornel Oană

Citește și: Triunghi amoros la FERMA 2019. Logodnica lui Pastramă o atacă pe Brigitte Năstase, după ce a fost jignită: „E mai batrână decât Biblia!'

Citește și: Brigitte Năstase și Florin Pastramă, atingeri și săruturi pasionale la Ferma

FOTO: Facebook, Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton