Brigitte, încă un mesaj dur la adresa lui Florin Pastramă, după ce a anunțat divorțul: „Sărăcia vine peste tine”  

 Borcilă Andreea
.

Brigitte, încă un mesaj dur la adresa lui Florin Pastramă. La nici o săptămână de la anunțul divorțului, bruneta încă are resentimente în ceea ce-l privește pe soțul ei. Cei doi postează mesaje cu subtilități pe conturile lor în social media, făcând referire unul la celălalt. Neînțelegerile dintre cei doi continuă, chiar dacă fosta soție a lui Ilie Năstase a fost cea care a pus punct căsniciei. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nu a trecut nici o săptămână de când Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează de Florin Pastramă. Pe rețelele sociale, cei doi continuă să-și pună la story-uri diverse mesaje cu subînțeles, semn că ambii trec, acum, printr-o perioadă dificilă. Bruneta i-a adus câteva acuzații dure încă soțului ei, în ultimele zile de la despărțire. 

brigitte-pastrama-2brigitte-pastrama-2

Joi seara, 2 iunie, a avut loc evenimentul VIVA! 2022, cea mai așteptată petrecere mondenă, la care au luat parte cele mai cunoscute vedete din showbiz. De la party, nu a putut lipsi și Brigitte Pastramă, care însă nu a venit însoțită de soțul ei, ci de Sara, fiica sa. Cu ocazia evenimentului, vedeta a mărturisit că trece printr-o perioadă grea și, astfel, a anunțat că divorțează de Florin, după trei ani de căsnicie. 

Citește și: De ce divorțează, de fapt, Brigitte de Florin Pastramă.Ce au de pierdut după destrămarea căsniciei

Citește și: Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează:„Lumea este plină de cei care vor să te tragă în jos'

Citește și: Roxana Hulpe are un nou iubit.S-a despărțit de chef Alex Petricean, înainte de nuntă

Citește și: Shakira și Gerard Pique, fotografiați împreună la o zi după ce au confirmat că se despart:”Pentru bunăstarea copiilor noștri…”

Brigitte, mesaj dur la adresa lui Florin Pastramă, după ce a anunțat divorțul

Fosta soție a lui Ilie Năstase spune că între ea și Florin Pastramă nu mai este cale de împăcare, după ce în cei trei ani de mariaj, ambii s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori. Mai mult, bruneta l-a acuzat pe încă soțul ei de violență domestică. Recent, vedeta pare că încă are resentimente față de Florin Pastramă, așa că a postat un story pe o rețea de socializare, având un mesaj cu subînțeles. Este vorba despre un pasaj din Biblie, „Ferește-te de lenevie'.

„Du-te la furnică leneșule! Uită-te cu băgare de seamă la căile ei și înțelepțește-te' (…) Sărăcia vine peste tine ca un hoț, și lipsa, ca un om înarmat', este parte din mesajul postat de Brigitte, pe InstaStory.

Mesajul postat de Florin Pastramă, la scurt timp 

Nici soțul brunetei nu a stat deoparte și, două ore mai târziu, și-a pus la story un text din Biblie, un verset al zilei de marți: „Vă voi da o inimă nouă și voi pune în voi un duh nou, voi scoate din trupul vostru inima de piatră și vă voi da o inimă de carne. (Ezechiel 36:26)', a scris el în social media. 

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la reality show-ul Ferma, de la PRO TV, în 2019. După patru luni de relație, cei doi și-au unit destinele în fața altarului. De-a lungul căsniciei, cei doi s-au certat și împăcat de mai multe ori. Vedeta i-a adus acuzații de violență domestică soțului ei. Ambii au încercat să devină părinți, însă totul s-a sfârșit cu pierderea sarcinii. Totodată, au încercat să colaboreze pe plan profesional, având chiar și un reality-show despre familia lor. 

Pe rețelele sociale, Brigitte și-a pus statutul de Singură, în timp ce Florin Pastramă încă are statusul de Căsătorit. 

Care este adevăratul motiv pentru care cei doi divorțează 

Brigitte și Florin Pastramă ar fi încheiat o convenție matrimonială care prevede ca fiecare dintre ei să își păstreze averea în cazul unei despărțiri. Astfel, divorțul lor nu ar implica vreun partaj financiar. Potrivit FANATIK, în cei trei ani căsătorie, Brigitte și Florin Pastramă nu au cumpărat nimic din banii lor, ci au achiziționat totul din banii ei.

Potrivit sursei de mai sus, între cei doi ar fi apărut discuții despre banii familiei. Vedeta era cea care aduce profit în familiei, iar agresiunile soțului au determinat-o pe Brigitte să ia calea divorțului. Mai mult, se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase ar fi ajutat financiar familia lui Florin Pastramă, ea având grijă de toate cheltuielile acestora.

Sursă foto: Facebook, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton