Brigitte Macron, cu mâna bandajată la întâlnirea oficială cu Vladimir Putin! Prima Doamnă a primit un cadou din partea președintelui rus

 Pirvu Cristina
.

Chiar în concediul său, Emmanuel Macron și Prima Doamnă l-au întâmpinat pe Vladimir Putin în Franța. Președintele rus nu a mers cu mâna goală, ci i-a făcut un cadou simbolic lui Brigitte Macron care este accidentată la mână. 

Chiar la început de săptămână, Vladimir Putin, 66 de ani, a făcut o vizită oficială în Franța, la casa de vacanță a președinților francezi. Președintele rus nu a mers cu mâna goală, ci i-a făcut o surpriză lui Brigitte, a impresionat-o cu un buchet de trandafiri roz.

De partea cealaltă, Prima Doamnă, 66 de ani, s-a arătat foarte încântată, chiar dacă e în suferință. Ea s-a acidentat la umăr și a fost nevoită să poarte un bandaj special. Pe parcursul momentelor în care a făcut pozele oficiale, ea a renunțat la el. De data aceasta se pare că a respectat și dresscode-ul vestimentar, a purtat o rochie până la genunchi, bleu, și pantofi nude, asortați cu restul ținutei.

Președintele Emmanuel Macron și Prima Doamnă, la întâlnirea oficială cu Vladimir PutinPreședintele Emmanuel Macron și Prima Doamnă, la întâlnirea oficială cu Vladimir Putin

Brigitte Macron s-a accidentat grav la umăr

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, a fost surprinsă cu un braț bandajat din cauza unui accident – ea a alunecat într-o barcă și și-a luxat umărul. Macron se află de două săptămâni în concediu, pe care îl petrece la fort Bregancon, reședința de vară a președinților francezi.

Foto: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton