Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite, dar Florin Dumitrescu a salvat-o: "E ca și cum am primit o a doua viață"

 Dumitrache Laura
.

Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite, dar Florin Dumitrescu a salvat-o. Celebra artistă ar fi fost eliminată din competiție după ce a obținut la proba de duel 6 puncte. Cu toate astea, chef Florin Dumitrescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că folosește amuleta salvatoare. În trecute, Brigitta a avut farfurii spectaculoase, iar acest lucru l-a determinat pe Dumitrescu să folosească amuleta salvatoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite, dar Florin Dumitrescu a salvat-o. Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite, face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu . La duelul din battle 11, sezon 10, concurenta a primit cel mai mic punctaj, de 6 puncte. Artista a avut cea mai slabă farfurie de la duelul de la Chefi la cuțite difuzat pe 9 noiembrie 2022. Concurenta din echipa lui Scărlătescu a fost la un pas de eliminare, dar Dumitrescu a salvat-o.

brigittabrigitta

Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite, dar Florin Dumitrescu a salvat-o. La duelul de la Chefi la cuțite, battle 11, Gabi a primit 10 puncte. Adrian a primit 14 puncte, Flori a obținut 12 puncte, Paco a primit 14 puncte, Titus a primit 11 puncte. Gigi a mers la bucătărie cu 10 puncte, Mădălina a primit 11 puncte, 8 puncte a primit Lady Nosfe, 7 a primit Andrei, iar Brigitta a primit 6 puncte.

Citește și: Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite a colaborat cu Snoop Dogg:”Este o mândrie”

Citește și:Cum arată astăzi Noni Ene, băiețelul din reclama la brânză topită, care rostea replica „Dacă mă sărută data viitoare?'

Citește și:Giulia Nahmany a primit un mesaj uluitor în Ierusalim, la Mormântul Sfânt:”A venit la mine un rabin și a spus…”

Citește și:Cătălin Botezatu, acuzații dure despre sistemul medical din România:'Dacă nu ai bani, mori, chiar și în spitale private'

Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite, dar Florin Dumitrescu a salvat-o

Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite, dar Florin Dumitrescu a salvat-o. Brigitta Gheorghe de la Chefi la cuțite a fost la un pas de eliminare. În battle-ul 11, sezon 10, artista a primit cele mai puține puncte în duelul echipelor. Brigitta a obținut 6 puncte, spre surprinderea lui Cătălin Scărlătescu.

Cu toate astea, Florin Dumitrescu a impresionat concurenții și a dat amuleta salvatoare și a luat-o pe Brigitta Gheorghe în echipa sa. Brigitta a avut cea mai slabă farfurie de la duelul de la Chefi la cuțite difuzat pe 9 noiembrie 2020. Concurenta din echipa lui Scărlătescu a fost în pericol de eliminare, dar Florin Dumitrescu a folosit amuleta care a salvat-o pe concurentă.

Sunt demoralizată, sunt nemulțumită. Farfuria mea era monocromă. Am folosit elemente puține de verde', a spus Brigitta despre farfuria ei cu calcan și bere.

Brighi, hai un pic să vorbim ceva. Ai obosit?',a întrebat-o Florin Dumitrescu pe Brigitta Gheroghe. „Nu am obosit, dar n-am vrut în battle-ul 11 să vin cu fish&chips', a răspuns aceasta plângând.

Florin Dumitrescu a salvat-o pe Brigitta Gheorghe de la eliminare

Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite, dar Florin Dumitrescu a salvat-o. Brigitta Gheorghe a avut cea mai slabă farfurie de la duel, iar concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a fost în pericol de eliminare. Chef Florin Dumitrescu a surprins și a folosit amuleta care i-a permis să salveze un concurent eliminat și să-l ia la el în echipă.

În momentul în care un concurent care a avut performanțele pe care le-a avut Brigitta la individuale, trebue să fii orb să nu vezi că poți să-ți îmbunătățești echipa', și-a motivat chef Dumitrescu gestul de a o lua în echipa lui pe Brigitta Gheorghe.

Brigitta i-a mulțumit chef-ului că a luat-o la el în echipă și a salvat-o de la eliminare. „Am văzut pe aragaz o amuletă pe care o lasă chef Dumitrescu. Fără goarnă, fără nimic. Mi s-a acordat o a doua șansă. E ca și cum am primit o a doua viață', a spus Brigitta.

Ce au avut de gătit concurenții Chefi la cuțite în battle-ul 11 al sezonului 10

Concurenții de la Chefi la cuțite, sezonul 10, au ales bilețele, iar Gina Pistol le-a dezvăluit combinații de 2 ingredinete de sub cloșuri. În ordinea numerelor de pe biletele trase, concurenții au dat adversarilor câte o combinație cu care să gătească.

Flori i-a dat Brigittei calcan cu bere, Gigi i-a dat Mădălinei Cafadaru leurdă cu nucă, Adrian i-a dat lui Flori varză murată cu blue cheese. Titus i-a oferit lui Paco castraveți murați și butter fish, Gabi i-a dat Mădălinei Nosfe ananas cu calamar. Paco i-a dat lui Titus porumb și caviar, Brigitta i-a dat dovleac și muștar lui Gigi, Mădălina Nosfe i- dat lui Gabi creveți roșii cu grapefruit, Mădălina Cafadaru i-a dat lui Andrei afine și ciuperci, iar Adrian a rămas cu Rib Eye și praz.

Sursă foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton