Brândușa Covalciuc-Ciobanu nu își mai serbează ziua de naștere de când i-a murit soțul. Ce vis tulburător a avut artista: „Îmi spunea că-i e urât singur și...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Brândușa Covalciuc-Ciobanu nu își mai serbează ziua de naștere din 2019, de când i-a murit soțul. Cântăreața de muzică populară nu mai dă petreceri de ziua ei. Deși nu a făcut nimic special cu această ocazie, anul acesta, ci dragi au ținut să o serbeze la Botoșani, cu o zi înainte. De ziua ei, vedeta a fost la Iași, unde realizează o emisiune, în fiecare miercuri. Spre seară, solista a petrecut în compania copiilor. Iată cum l-a visat interpreta pe soțul ei decedat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Brândușa Covalciuc-Ciobanu nu își mai serbează ziua de naștere de când i-a murit soțul. Brândușa Covalciuc-Ciobanu nu mai petrece de ziua ei de naștere ca altădată. Vedeta nu se mai serbează din 2019, de când i-a murit soțul. Cântăreața de muzică populară spune că ultima dată a avut un vis cutremurător, în care soțul ei îi spunea că îi este urât singur. Visul a înfricoșat-o pe artista noastră.

52997036_1169981426502788_4190745739854348288_o-e161711853162152997036_1169981426502788_4190745739854348288_o-e1617118531621

Citește și: Irina Loghin a suferit o operație de hernie de disc înainte de botezul nepoatei sale: „Bucuria a fost atât de mare că am uitat de toate durerile”

Citește și: Cu ce s-au ocupat fetele de la A.S.I.A până ce trupa s-a reunit. Multe dintre ele s-au reprofilat: „Toate ne-am ocupat de cariera noastră și de evoluția noastră personală' / EXCLUSIV

Citește și: Ce îi reproșează Irina Fodor soțului ei, Răzvan Fodor, după 16 ani de relație: „Normal că mai apar mici conflicte. Uneori îi atrag atenția dacă…' / EXCLUSIV

Citește și: Robert Turcescu și-a cunoscut actuala soție pe Facebook, după despărțirea de Oana Sârbu: „Nu plecasem la vânătoare să vânez o gagică'

Brândușa Covalciuc-Ciobanu nu își mai serbează ziua de naștere de când i-a murit soțul

Brândușa Covalciuc-Ciobanu nu își mai ține ziua de naștere, de când i-a murit soțul. Interpreta ne-a povestit că nu a făcut nimic special de ziua ei de naștere, însă cei dragi au ținut să-i aducă zâmbetul pe buze măcar cu un tort. Cântăreața de muzică populară locuiește în Botoșani și realizează o emisiune de radio, în fiecare miercuri.

'Mi-am petrecut ziua de naștere la radio. Am avut miercuri emisiune la radio Iași, dar cu o zi înainte am fost serbată la Botoșani, la Rapsoia Tv, unde am petrecut alături de invitații mei. De când soțul meu nu mai este printre noi, eu nu mă mai serbez de ziua mea. Nu mai fac nimic. Doar seara am făcut un tort și am stat cu copiii mei, care au venit la mine. În rest, nu am făcut nimic special', a declarat Brândușa Covalciuc-Ciobanu, pentru viva.ro.

Cum și-a visat Brândușa Covalciuc-Ciobanu soțul decedat: 'Îmi spunea că-i e urât singur'

Brândușa Covalciuc-Ciobanu spune că ultima dată și-a visat soțul într-un mod ciudat. Bărbatul îi spunea că îi este urât singur, lucru care a marcat-o puțin.

'Îl visez de multe ori. Uneori țin minte, alteori îl visez și nu țin minte. Ultima dată l-am visat acum vreo câteva luni. Îmi spunea că-i e urât singur… Și am zis: 'Ți-o fi urât, dar nu vin să îți țin de urât eu acolo!' Se spune că lor le este dor de noi sau invers.', a conchis cântăreața de muzică populară, Brândușa Covalciuc-Ciobanu.

Soțul Brândușei Covalciuc-Ciobanu a murit în 2019

Brândușa Colavalciuc-Ciobanu și-a pierdut soțul în urmă cu mai bine de trei ani de zile. Anunțul acestei pierderii a fost făcut chiar de solista de muzică populară pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu a hotărât ca dragul meu soț, Cristinel Ciobanu, cu care am fost împreună la bine si la greu 33 de ani, să plece după o grea și lungă suferință în lumea fără dor, lăsându-ne cu sufletul pustiit. Dacă doriți să vă luați adio o puteți face din această seară, până marți, 29 ianuarie, la capela Bisericii Sf Ioan din Botoșani (cartierul Stejari). Vă mulțumesc tuturor!', a scris Brîndușa Covalciuc Ciobanu pe pagina ei de Facebook.

Și colega ei, Valeria Arnăutu a consemnat pierderea suferită de Brândușa Covalciuc-Ciobanu.

'O veste tristă în această dimineață. Soțul bunei mele prietene, Brîndușă Covalciuc Ciobanu, a plecat pe drumul cel fără întoarcere.Dumnezeu să-l odineasca în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate', a scris Valeria Arnăutu, colega și prietena  Brîndușei Covalciuc.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton