Brad Pitt, într-o relaţie secretă cu o celebră actriţă. E o blondă sexy după care suspină toţi bărbaţii

 Florentina Liutic
.

După despărţirea de Angelina Jolie, Brad Pitt a fost cuplat de presă cu câteva femei celebre şi singure. Rând pe rând, despre carismaticul actor s-a scris că s-ar afla într-o relaţie cu Kate Hudson, Sandra Bullock sau Sienna Miller, fără ca vreuna dintre aceste poveşti să se adeverească.

Chiar s-a zvonit că se va împăca cu Angelian Jolie, care i-a mai dat o şansă după ce actorul a vorbit despre problemele sale cu alcoolul.

Iată că acum revista australiana NW aruncă o adevărată bombă şi scrie că la 11 luni de al despărţirea de Angelina, Brad Pitt (53 de ani) a făcut o cucerire incredibilă, el aflându-se într-o relaţie cu frumoasa Charlize Theron (42 de ani).

„Sunt la început, dar se va afal în curând că sunt împreună. Există chimie sexuală între ei şi amândoi sunt atât de sexy', scriu jurnaliştii despre această poveste secretă.

Vezi si:

Andra implineste astazi 31 de ani. Cum isi sarbatoreste artista ziua de nastere

Charlize Theron este singură în această perioadă şi s-a concentrat asupra carierei sale, promovându-şi intens cel mai recent film, „Atomic Blonde'.

Invitată luna trecută în emisiunea lui Howard Stern, superba blondă a vorbit şi despre viaţa sa privată, dezvăluind că există un bărbat: „Am avut o întâlnire luan trecută. A fost incredibilă. Tipul m-a impresionat cu adevărat. Ne-am plimbat vreo 15 kilometri într-o noapte. Era lună plină. Am fost impresionată'.

Să fi fost Brad Pitt tipul care i-a făcut o impresie atât de bună lui Charlize Theron? Dacă această poveste se va confirma, cei doi vor forma cel mai hot cuplu de la Hollywood.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton