Bobby Păunescu şi Alice Peneacă au făcut nuntă

 Florentina Liutic
.

Căsătoriţi civil de un an, Bobby Păunescu şi Alice Peneacă au făcut acum nunta, cei doi căsătorindu-se religios într-o biserică din Bucureşti.

 

A fost o ceremonie discretă, desfăşurată în prezenţa familiilor şi prietenilor apropiaţi, iar petrecerea a avut loc în aer liber, la Buftea.

 

Mireasa a arătat senzaţional într-o rochie albă, cu un voal lung, în timp ce mirele a purtat un costum negru.

 

Extrem de fericită, Alice Peneacă a scris pe contul său de Instagram: 'La mulți ani celei mai frumoase persoane pe care am întâlnit-o în viața mea, singurul care mă face să zâmbesc și care a făcut totul pentru mine, indiferent de situație. Am să fiu lângă tine până în ultima zi a vieții mele, chiar dacă nu vei mai avea nevoie de mine. Te iubesc mai mult decât pot spune în cuvinte'.

 

Bobby Paunescu şi top modelul Alice Peneacă s-au căsătorit civil în vara anului 2015, după 1 an şi jumatate de relaţie, evenimentul fiind, de asemenea, foarte discret. Alice a purtat atunci două rochii, creaţii ale designerilor Ramona Filip şi Stephan Pelger.

 

Bobby Paunescu si Alice PeneacaBobby Paunescu si Alice Peneaca

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton