Blocul în care locuiește Mihai Bendeac a fost cuprins de flăcări. Declarațiile actorului: ”M-am speriat îngrozitor”

 Pirvu Cristina
.

Mihai Bendeac a tras o sperietură soră cu moartea când a observat că din blocul lui iese un fum negru. Actorul a explicat ce s-a întâmplat și cât de rău s-a speriat!

Actorul și prezentatorul TV are un program destul de încărcat, motiv pentru care, uneori, nu petrece mult timp acasă. Iată că de data aceasta nu a fost așa! S-a îngrozit când a văzut că iese un fum negru dintr-un apartament din blocului lui, ba chiar fumul ajunsese și în locuința sa.

S-a speriat, dar a aflat de ce pompierii au fost nevoiți să intervină imediat. Se pare că cineva din loc a lăsat o țigară cu lei lângă aragaz, iar focul s-a extins.

„Băi, m-am speriat absolut ingrozitor, la mine în casă e un fum absolut înspăimântator care iese pe la aerisire. Stai să aerisesc. Între timp am aflat că a luat foc un apartament din cauza unei tigăi cu ulei lăsată pe aragaz. Şi nu înţeleg de unde iese, am iesit pe holul blocului… alarme, au venit pompierii. Deci e o senzaţie sinistră. Mai multe uşi se sparg, nu au aflat de unde iese”, spune Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac 1Mihai Bendeac 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton