Blake Lively şi Ryan Reynolds - Un cuplu fericit pe covorul roşu

 Florentina Liutic
.

Blake Lively si Ryan Reynolds au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roşu de când Blake a anunţat că este însărcinată.

 

S-au aflat printre vedetele prezente la Angell Ball, eveniment găzduit de Cipriani Wall Street, restaurantul exclusivist din New York si au atras toate privirile.

 

Cele două vedete americane au fost extrem de elegante în ţinute Gucci. Actriţa a purtat o rochie galbenă din colecţia Cruise 2014 cu decolteu adânc, brodat cu argintiu, iar Ryan a preferat un smoking negru. Blake continua astfel seria aparitiile spectaculoase, reusind sa primeasca numai laude atat pentru tinutele elegante cat si pentru cele de street style.

 

Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Green Lantern 3D: Protectorul Universului/ Green Lantern'. S-au casătorit în 2012, iar la începutul lui 2015 vor deveni pentru prima dată părinţi.

 

Foto: Hepta

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton