Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară. Modul inedit în care au anunțat

 Dumitrache Laura
.

Blake Lively și Ryan Reynolds formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt activi pe rețelele de socializare, iar recent, actrița a dezvăluit, într-o manieră subtilă că a născut cel de-al patrulea copil. Ryan și Blake mai au trei copii, James, Inez și Betty.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Blake Lively, în vârstă de 35 de ani a anunțat în septembrie anul trecut că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Vestea a fost dată în cadrul Summit-ului anual Forbes Power Womens. Blake Liverly și Ryan Reynolds trăiesc o poveste frumoasă de dragoste.

blakeblake

Recent, actrița a postat pe rețelele de socializare câteva imagini alături de soțul ei, și mama acestuia, Tammy Reynolds. Blake nu mai avea burta de gravidă, iar acest lucru a dat-o de gol pe actriță. Fanii au observat acest lucru și au felicitat-o pentru cel de-al patrulea bebeluș.

Citește și: Blake Lively este însărcinată cu al patrulea copil. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și:Blake Lively a fost fotografiata cu lenjeria la vedere, pe covorul roșu. Imaginile au devenit virale

Citește și:Raymond Căldăraru, bărbatul care și-a ucis iubita de 19 ani, a fost condamnat la închisoare pe viață. Decizia e definitivă

Citește și: Irina Loghin și-a botezat nepoata: „Parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa”. Cum arată micuța Ana

Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară

Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară. Cei doi actori au dezvăluit nașterea copilului într-un mod inedit. Actrița dezvăluita anul trecut, în luna septembrie că este însărcinată pentru a patra oară.

Duminică, Blake a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Ryan și mama acestuia, Tammy. In imagine, Blake nu mai avea burta de gravidă, iar fanii și-au dat seama că vedeta a născut. Blake Lively și Ryan Reynolds au trei fetițe, James, Inez și Betty. Momenta nu se știe sexul copilului și nici ziua în care actrița a născut. Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, actorul a vorbit despre bebelușul care încă nu venise pe lume. Acesta a spus că cei trei copii ai săi sunt nerăbdători să își cunoască frățiorul sau surioara. „Trebuie să fim. Ar trebui să fii tâmpit să faci asta de patru ori fără să-ți placă. Va fi o nebunie, dar suntem foarte încântați', a declarat celebrul actor.

Ryan Reynolds a lăsat cariera pe locul doi pentru a se dedica familiei

Blake și Ryan Reynolds s-au cunoscut la începutul anului 2010 în timpul filmărilor de la Green Lantern. Cei doi s-au căsătorit în 2012, iar împreună au patru copii. În 2020, actrița dezvăluia cât de fericită este de când a devenit mamă. „Bănuiesc că trebuie să-mi placă cu adevărat, pentru că sunt obsedată de copiii mei', a explicat Lively. De asemenea, Ryan Reynolds a declarat că a lăsat cariera pe locul doi pentru a se dedica celor mici.

„Nu vreau să ratez această perioadă cu copiii mei. Când filmez un film, sunt adesea plecat în Europa, petrec ore multe pe drum. Îmi place foarte mult să fiu un tată implicat. Îmi place să le duc la școală dimineața, îmi place să le iau', a mărturisit Reynolds.

Sursa foto: Instagram/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton