Biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry bate toate recordurile înainte de lansarea oficială! Când va fi disponibilă

 Oana Pantazi
.

Cea mai așteptată carte a momentului de către fanii Familiei Regale britanice, biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry, intitulată „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family”, bate deja toate recordurile la precomenzi. Iată când va fi lansată la nivel mondial!

Meghan Markle și Prințul Harry au fost poate cei mai iubiți membri ai Familiei Regale britanice, așadar vestea că, în curând, va apărea biografia lor i-a bucurat pe fanii lor. Nu este de mirare, așadar, că „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family”, biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry, a ajuns numărul unu în Top 10 pe Amazon New York în doar în 24 de ore din ziua lansării pentru precomandă, conform Daily Mail.

Lansarea biografiei va avea loc pe 11 august

Descrierea biografiei pe Amazon promite „un portret detaliat, corect' al „încrezătorului, influentului' Prinţ Harry (35), şi al lui Meghan Markle (38) de ani. Biografia, scrisă de jurnaliştii Omid Scobie şi Catherine Durand, specializaţi în relatări despre familia regală, are 320 de pagini şi „va dezvălui detalii necunoscute despre viaţa lui Harry şi a lui Meghan', potrivit Amazon. Omid Scobie a fost cel care a împărtăşit cititorilor, pe Twitter, surpriza în privința mult așteptatei biografii, care a ajuns pe primul loc în prima zi a lansării sale la precomandă.

„Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family” va fi lansată la nivel mondial în 11 august. Tot atunci, va fi vândută şi în ediţie pentru Kindle la 12,99 dolari.

Meghan și Harry, voluntariat pe timp de pandemie!

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în Los Angeles luna trecută și, chiar dacă nu mai sunt membri seniori ai Familiei Regale britanice, își continuă munca de caritate cu același aplomb. În pofida faptului că au un copil mic acasă, cei doi au sfidat pericolul și s-au oferit voluntari în lupta împotriva coronavirusului.

Conform lui Richard Ayoub, directorul executiv al proiectului Angel Food, Meghan și Harry i-au contactat pentru a-și oferi serviciile după ce au aflat că șoferii care transportau mâncarea erau excedați de numărul de cazuri, așadar în duminica Paștelui Catolic foștii Duci de Sussex au dus pentru prima oară alimente neperisabile la 20 de persoane aflate în imposibilitate de a ieși din casă din cauza stării critice de sănătate, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Ne-au spus că au aflat că șoferii noștri nu mai fac față și s-au oferit voluntari pentru a le ușura misiunea șoferilor', a spus Richard Ayoub, menționând că, trei zile mai târziu, Meghan Markle și Prințul Harry și-au oferit din nou serviciile.

Din Vancouver la Los Angeles

În contextul pandemiei de coronavirus, care a afectat puternic și insula Vancouver, din Canada, unde au avut reședința până acum, Meghan Markle și Prințul Harry au luat decizia de a se muta în America alături de fiul lor, Archie. Cei doi s-au mutat acolo în luna ianuarie, imediat după ce și-au anunțat decizia de a renunța la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice, însă, din păcate, nici în Vancouver nu au scăpat de intruziunea presei, aceștia fiind urmăriți peste tot de către paparazzi.

Meghan și Harry s-au mutat aproape de mama ei

Din păcate, iminenta amenințare a coronavirusului i-a făcut pe Meghan Marke și pe Prințul Harry să-și pună mai repede în practică decizia de a părăsi Canada, cei doi luând decizia de a se muta în Statele Unite, deși paradoxal, acum sunt acolo cele mai multe cazuri de COVID-19. Motivele lor sunt atât de natură profesională, cât și familială, așadar cei doi s-au grăbit să zboare spre Los Angeles cu un avion privat înainte ca acest lucru să devină imposibil.

„Această mutare era plănuită de ceva vreme. Canada nu ar fi funcționat din  motive diverse, asta au înțeles amândoi, și vor să locuiască în zona Los Angeles-ului. Au o rețea de cunoștințe aici. Aici se află noua lor echipă de agenți, PR și manageri și, desigur, mama ducesei, Doria, locuiește aici', a declarat o sursă pentru publicația The Sun.

În plus, spre deosebire de Vancouver, în Los Angeles, fieful starurilor, Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai fi cu siguranță cei mai vânați de presă…

Foto: Hepta  

Meghan_Markle-coronavirus-1-607×1024Meghan_Markle-coronavirus-1-607×1024


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton