Bill Gates are COVID-19! Cum se simte miliardarul: „Mă confrunt cu simptome...”

 Martin Lorena
.

Bill Gates are COVID-19! Pandemia de COVID-19 continuă să provoace victime chiar și astăzi, la doi ani de la apariția virusului năucitor. Printre persoanele publice care au fost infectate cu Sars-CoV-2 se numără și miliardarul Bill Gates. Acesta a făcut un anunț public pe pagina sa de Twitter cu privire la simptomele cu care se confruntă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bill Gates are COVID-19! Bill Gates se numără printre cei mai bogați oameni din lume. Cu toate acestea, pandemia de COVID-19 nu l-a ocolit, miliardarul fiind infectat cu virusul năucitor. Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de Twitter.

Bill-Gates-1Bill-Gates-1

Afaceristul, din fericire, se confruntă cu simptome ușoare ale bolii. Iată mesajul publicat pe rețelele de socializare!

Citește și: Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani. „Am încercat totul…’

Citește și: Fiica lui Bill Gates vorbește despre educația strictă primită de la tatăl ei miliardar:’Când eram copil, îmi vorbeau mereu ca și cum aș fi fost adult și nu evitau discuțiile dificile’

Citește și: Ce spune Bill Gates despre teoriile conspirației. E acuzat că vrea să implanteze cip-uri prin vaccinul împotriva COVID-19: „Trebuie să facem astfel încât să se afle adevărul’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Bill Gates! Tatăl ei declara acum câțiva ani că-i va lăsa moștenire o ‘minusculă’ parte a averii de 110 miliarde de dolari

Bill Gates are COVID-19!

Bill Gates are COVID-19! Bill Gates a fost infectat cu virusul Sars-CoV-2. Din fericire, acesta este vaccinat și nu are simptome grave ale bolii. Mai mult decât atât, pe pagina sa de Twitter el a menționat că are norocul de a fi supravegheat de medici extrem de buni, care îi oferă cele mai bune medicamente.

Mă confrunt cu simptome ușoare și urmez sfatul experților, izolându-mă până când voi fi din nou sănătos. Sunt norocos că sunt vaccinat și întărit și am acces la teste și la o îngrijire medicală excelentă', a scris Bill Gates într-un mesaj pe Twitter, potrivit baha.com.

La începutul acestei luni, Bill Gates a avertizat că există un risc de „peste 5%' ca lumea să nu fi văzut cea mai rea parte a pandemiei de coronavirus.

Încă există riscul ca această pandemie să genereze o variantă care va fi mult mai transmisibilă și mult mai fatală. Nu este probabil, nu vreau să fiu o voce a nenorocirii, dar este un risc de peste 5% ca această pandemie să nu fi arătat ce este mai rău', a spus Bill Gates pentru Financial Times.

Sursă foto: Profimedia, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton