Bie Adam a dezvăluit momentele de la America Express 2023, nedifuzate la TV: „Nu s-a arătat contextul în care am plâns”

 Radulescu Ruxandra
.

Bie Adam a dezvăluit momentele de la America Express 2023, nedifuzate la TV. Bie Adam a participat la America Express, unde a făcut echipă cu mama ei, Mihaela. Vlogerița a povestit pe canalul ei de YouTube întâmplările prin care a trecut pe traseele din Mexic, dar care nu au fost difuzate la TV. Ea a spus care au fost cele mai dificile momente și adevăratul motiv pentru care a izbucnit în plâns de mai multe ori, de-a lungul show-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bie Adam a dezvăluit momentele de la America Express 2023, nedifuzate la TV. Bie Adam este una dintre concurentele ce s-a aventurat în cursa America Express, făcând echipă cu mama ei, Mihaela. Tânăra este una dintre cele mai de succes vlogerițe din România, iar fanii s-au bucurat să o vadă în sfârșit și la TV. Bie Adam a oferit detalii din culisele emisiunii pe canalul ei de YouTube și a relatat multe momente care nu au fost difuzate la TV.

img-25-2img-25-2

Bie Adam a dezvăluit momentele de la America Express 2023, nedifuzate la TV

Bie Adam este una dintre cele mai populare vlogerițe, care a acceptat provocarea America Express, alături de mama sa, Mihaela. Bie întâmpinat multe situații dificile și a recunoscut recent pe canalul personal de YouTube, că i-a fost dificil să se acomodeze în America Latină. Vedeta a relatat momentele ce nu s-au văzut la televizor și a spus și motivul pentru care a plâns, în timpul unei curse.

Citește și: Cine este Bie Adam, alias Tequila, de la America Express. A fost bătută cu ranga, în stradă

Citește și: Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express: 'Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este'

„Mie îmi venea stopul fix în cursa pentru ultima șansă. Eu nu mă simțeam super-ok… Nu aveam cum să mă liniștesc. N-ai baie, n-ai loc unde să te relaxezi, n-ai mâncare, n-ai telefon. Am avut nevoie să mă descarc. E adevărat că nu s-a arătat contextul în care am plâns. Aveam zeci de kilometri merși, eu, cu estrogenul în cap, să îmi zică mama că o dezamăgesc dacă ajungem printre ultimii…

Nouă ne-a dat bani o fată cu deficiență de auz. Eu cu emoțiile la maxim, în momentul ăla dădeam pe afară. Ziceam, Doamne, de la cine cer bani!', a adăugat Bie Adam.

Bie Adam: „Adevărata realitate a greului m-a lovit când…”

Bie Adam s-a obișnuit cu greu cu ideea că nu dispune de resurse financiare și că este nevoită să ceară localnicilor. De asemenea, vlogărița a relatat că interviurile se filmau sfârșitul zilei, când era epuizată după probe și cele 16 ore de filmare, așa că din cauza oboselii, abia mai avea forță să explice aventurile prin care a trecut.

„Adevărata realitate a greului m-a lovit când eram în autogara aia și trebuia să cerșesc bani și nimeni nu-mi dădea. Pe mine m-a lovit faptul că eu cu adevărat nu aveam nimic la mine. Nu pot să explic senzația. E o neputință pe care o simți. Erau mult mai multe acumulate. Erau multe curse care nu au apărut pe TV. Gândiți-vă că erau 16 ore de filmare pe zi.

După ce am alergat toată ziua, trebuia să îți amintești ce ai făcut, să explici ce ai făcut. Nu mai aveai nicio forță, energie. Interviul ăla apărea în mijlocul emisiunii. Lumea se gândea de ce eram așa plouată, păi era filmat la final de zi. Noi ca noi, dar vă dați seama prin ce a trecut cameramanul! Nu spun, toți cameramanii au fost circ și panaramă!', a completat Bianca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton