Bianca Sârbu, diagnosticată și operată din nou de cancer: "Mă gândeam că nu mă mai trezesc!"

 Oana Pantazi
.

Bianca Sârbu a fost diagnosticată în trecut de trei ori cu cancer, și-a pierdut soțul la doar 34 de ani, dar soarta a pus-o din nou la încercare… Actrița a fost diagnosticată din nou cu teribila boală și a fost operată chiar de ziua ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Sârbu a primit din nou teribilul diagnostic – cancer -, însă s-a luptat cu optimism și cu încredere cu neiertătoarea boală și a reușit să o învingă. Actrița a mai fost diagnosticată în trecut de trei ori cu acceași afecțiune, însă a învins boala, la fel cum a făcut-o și acum.

Din fericire, în urma intervenției medicilor Bianca Sârbu este acum vindecată complet.

1Bianca-Sarbu1Bianca-Sarbu

Bianca Sârbu, diagnosticată din nou cu cancer!

Actrița s-a luptat pentru viața ei după ce a fost diagnosticată, încă de la o vârstă fragedă, de către medici de trei ori cu cancer de piele, așa cum s-a luptat să supraviețuiască după ce soțul ei și-a pierdut viața pe scenă, lăsând-o cu doi copii mici. Cu toate acestea, Bianca a mers înainte, iar acum este fericită alături de actualul soț, Bogdan Romanescu, șofer și coleg cu ea la trustul Intact, cu care s-a căsătorit în 2018.

Citește și: Bianca Sârbu s-a căsătorit religios. Ce rochie de mireasă a purtat prezentatoarea TV: 'Eu sunt mai liniştită'

Citește și: Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor. „Am lovit cu toată forța mea'

Citește și: Cine este fostul soț al Majdei de la Survivor. Ce s-a întâmplat cu J. Yolo, tată fetiței sale

Citește și: Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian a acuzat-o că l-a înșelat: „Am fost mințită un an de zile'

Recent, Bianca Sârbu a fost diagnosticată din nou cu cancer și a trecut prin momente dificile. A reușit să-și învingă însă temerile, iar operația a fost un succes.

„Mi-a fost frică de anestezia totală. Mă gândeam că nu mă mai trezesc, cine are grijă de copii … niște nebunii… M-am operat la spitalul Floreasca, personalul a fost minunat.

În momentul ăsta, sunt vindecată 100%. Mi-am scos și o aluniță pentru că e clar că eu am niște probleme și nu am vrut pe viitor să ajungem la toate celelalte. Sunt vindecată 100%, dar acum depinde de mine să am grijă, să mă duc la controale', a mărturisit Bianca într-o emisiune TV.

Actrița a povestit că cel mai afectat a fost soțul ei, care i-a fost alături în fiecare clipă.

„Mai dărâmat a fost soțul meu. Cred că s-o fi gândit că-l las cu doi copii pe cap, dar nu cred. Dar m-am gândit…', a mai spus actrița.

Primul soț a murit sub ochii ei

Bianca Sârbu a fost diagnosticată de mai multe ori cu cancer de-a lungul vieții și a reușit să învingă boala, însă în viața vedetei au existat momente și mai dramatice… Puțină lume știe, însă, că problemele grave de sănătate nu au fost singura dramă din viața Biancăi Sârbu. Artista avea doar 34 de ani când și-a pierdut primul soț, al cărui deces s-a produs subit, la o nuntă unde susțineau împreună un recital.

Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu‘, a sintetizat Bianca într-o declarație tragedia.

Marian Sârbu, cu 17 ani mai mare, un om coleric, dar fără probleme de sănătate serioase, a făcut infarct, prăbușindu-se chiar sub ochii ei în timp ce cântau. Negândindu-se la un deznodământ tragic, femeia a continuat să cânte, în vreme ce soțul ei era transportat la spital. Imediat după recital, Bianca Sârbu a fugit să-și vadă soțul, aflând la fața locului că acesta decedase între timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton