Bianca Rus susține că este sabotată la Bravo, ai stil! Celebrities și vrea să plece din competiție: "Își bat joc la greu de mine. Mă omoară cu zile"

 Cica Cristina
.

Noi detalii ies la iveală cu privire la ceea ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor în cadrul show-ului Bravo, ai stil! Celebrities. Bianca Rus și-ar dori să plece din competiție, pe motiv că ar fi sabotată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

S-au reluat filmările competiției Bravo, ai stil! Celebrities la Kanal D și se pare că deja au apărut o serie de probleme. Calina ar fi părăsit deja competiția după mai multe certuri și discuții cu echipa de la Kanal D, iar acum o altă concurentă se plânge că este sabotată. Este vorba despre Bianca Rus, care ar fi ajuns la capătul puterilor.

Conform surselor Cancan.ro, artista s-ar plânge apropiaților de tratamentul la care este supusă: se plânge că este lăsată întotdeauna pe ultimul loc la coafură, că jurații nu îi apreciază eforturile pe măsură și toată lumea râde de ea. Bianca Rus ar vrea să plece din competiție, însă nu este lăsată.

Citește și: Petrecere în familia Andreei Esca.Imediat după ce a revenit la pupitrul știrilor, prezentatoarea și-a sărbătorit fiul, vindecat și el de COVID-19

Bianca Rus: „Râd toate și toți de mine!”

„Sunt sabotată de toată lumea. Își bat joc la greu de mine, se prefac că nu au timp pentru mine ca să fiu aranjată la păr și nici nu mă lasă să îmi aduc cu mine stiliștii mei. Așa că rămân ultima și cu părul cel mai prost făcut! Îmi vine să plec că mă omoară cu zile ăștia. Mă fac psihic! Și mereu jurații le apreciază pe altele în ciuda tuturor eforturilor pe care eu le fac! Toți banii îi dau pe haine și ei nimic! Râd toate și toți de mine! Voi claca în curând! Îmi vine să mă sinucid câteodată de la starea pe care mi-o provoacă! Și am vrut să plec din show, dar nu mă lasă!', le-ar fi spus Bianca Rus apropiaților.

Citește și: Margherita de la Clejani, certată de Dani în direct, în urma accidentului de mașină:„Poți să-ți permiți un uber sau un șofer, la un moment dat'

Se pare că nici în plan personal lucrurile nu ar sta mai bine pentru brunetă. A neglijat total acest aspect, tocmai din cauza eforturilor depuse la Bravo, ai stil! Bia le-ar fi spus prietenelor sale că nu mai are timp să se ocupe și de viața personală.

Tot scandalul ar fi început când Bianca, prin hotărârile sale, ar fi intenționat să știrbească din credibilitatea Andreei Tonciu și a stiliștilor acesteia.

Citește și: Apariție rară, în public! Cum a fost surprinsă Maria Băsescu, la cumpărături:cum s-a îmbrăcat când s-a dus la supermarket

„Bia Rus a vrut să îi ia stilistul lui Tonciu, pe Simedru, dar, pentru că nu a reușit, pentru că Tonciu a fost foarte dură cu el și nu l-ar fi lăsat să colaboreze cu alte concurente, Bia a reușit să facă o stratagemă interesantă, și anume să îl angajeze, dacă nu pe Simedru, pe hair-stilistul acestuia. Se pare că însă că Bia ar fi fost sabotată de acel băiat, prin Tonciu, căci ea ar fi dat ordinele', au mai relatat aceleași surse.

Bianca-Rus-1Bianca-Rus-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton