Bianca Pop este însărcinată și va avea o fetiță: "Am aflat când eram deja gravidă în luna a cincea"

 Dumitrache Laura
.

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii și-a surprins fanii din mediul online după ce a anunțat că este însărcinată. Bruneta a postat un clip video în care își arată burtica de gravidă, menționând că va avea o fetiță. În ultimele luni, vedeta a fost absentă de pe rețelele de socializare, iar acum i-a luat prin surprindere pe internauți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Pop este însărcinată în șase luni. Fosta ispită de la Insula Iubirii a declarat în trecut că a pierdut o sarcină, iar acest lucru a afectat-o foarte tare. Acum, după luni de zile în care a fost absentă din mediul online, Bianca a anunțat că va deveni mamă pentru prima oară.

bianca pop insarcinatabianca pop insarcinata

Fosta ispită de la Insula Iubirii trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Bianca Pop este însărcinată în 6 luni și urmează să devină mamă pentru prima oară. Vedeta este foarte fericită și abia așteaptă să își strângă în brațe bebelușul. Bruneta a dezvăluit sexul bebelușului.

Citește și:„Aveam 35 kilograme. Nu știu dacă mai eram azi, dacă nu mă internam'. Bianca Pop a fost la un pas să-și piardă viața, din cauza tulburărilor de alimentație și a lipsei somnului

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă Bianca Pop, ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1000 de euro. Este de nerecunoscut: „O să vezi cine sunt eu și o să…'

Citește și:Alin Oprea, primele declarații despre procesul pierdut cu fosta lui soție, Larisa Uță: „S-a grăbit să anunțe o victorie falsă' / Artistul va face apel

Citește și:Însărcinată în șapte luni, Daniela Crudu vrea să-și pună implanturi fesiere. A consultat deja un medic estetician

Bianca Pop este însărcinată și va avea o fetiță

Bianca Pop s-a stabilit în Spania alături de iubitul ei, George Tomaziu, iar acum a dezvăluit că este însărcinată. În ultima perioadă, vedeta nu a mai fost activă în mediul online, iar acum i-a surprins pe internauți cu un anunț surprinzător. Bruneta a declarat că este însărcinată în 6 luni și va avea o fetiță. Fosta ispită de la Insula Iubirii va deveni mamă pentru prima oară, după ce în trecut a pierdut o sarcină.

'Mă simt bine, peste 2 săptămâni voi intra în luna a șasea. Voi avea o fetiță. Mă simt foarte bine, nu am avut deloc grețuri și nici nu mi-a fost rău. Eu am aflat aproape la cinci luni de sarcină că sunt gravidă. Eu tot ziceam că sunt balonată, că m-am îngrășat, nu acceptam, iar George tot zicea că nu, că ești însărcinată. Îmi spuneam eu singură că m-am balonat, că am băutut sucuri, că am mâncat. Nu aveam grețuri, nu nimic. Mami mi-a tot zis că sunt însărcinată și mi-am făcut un test, a ieșit o linie roșie și una rozalie. M-am dus după la spital și când mi-a făcut ecografie mi-a zis că ce mare e, ce mișcă, am rămas înțepenită, nu mă așteptam, am rămas mută.„, a spus Bianca Pop la Antena Stars.

Bianca Pop: „Nu eram pregătită”

Bianca Pop a suferit în trecut, după ce a pierdut o sarcină. Vedeta și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acum visul i s-a împlinit. Cu toate astea, bruneta a declarat că nu era pregătită să aibă un copil acum și a fost depresivă în primele zile după ce a aflat că este însărcinată.

Nu eram pregătită, în primele două zile am fost șocată, depresivă. Nu am planificat. O să fie fetiță. George abia așteaptă să o vadă, să o strângă la piept. Am niște emoții, îmi e foarte frică, chiar dacă mi-am făcut atâtea operații la sâni, la nas, dar simt așa o teamă. Totuși, mă gândesc că este vorba de Spania, nu e la fel ca în România, e posibil să nasc înainte de ziua mea cu o zi', a mai spus Bianca Pop.

Fosta ispită de la Insula Iubirii urmează să aducă pe lume o fetiță

Bianca Pop declara anul trecut, în luna noiembrie, că nu se simte pregătită să devină mamă, deși iubitul ei își dorește copii. Fosta ispită voia să mai aștepte 2-3 ani pentru a deveni mamă. Ei bine, se pare că dorința vedetei s-a împlinit mai repede, iar peste patru luni va aduce pe lume o fetiță.

'El ar vrea, eu nu pot să zic că sunt pregătită. Dacă ar fi după mine ar mai fi, nu după 2-3 ani. Eu sunt ca un copilaș din acela alintat, râzgăiat, răsfățat. Pe mine mă speria tema asta de a avea un copil. Dacă e să fie, da, dar eu nu aș vrea să fie acum. Aș vrea să mai aștept mult și bine. Așa sunt eu, îmi place mai mult să mă bucur de mine, de viața mea, să stau liniștită, să mă distrez, să mă simt bine', spunea Bianca Pop pentru spynews.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton