Bianca e deja istorie? Cine e bruneta sexy care l-a cucerit pe Alex Bodi

 Oana Pantazi
.

Nici nu s-au despărțit bine Bianca și Alex Bodi, că locul blondinei din inima omului de afaceri a fost ocupat de o domnișoară la fel de focoasă… Doar că brunetă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După zeci de despărțiri și împăcări demne de un scenariu de telenovelă, se pare că relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu tinde să devină istorie, cel puțin asta relevă cele mai recente dovezi despre viața amoroasă a afaceristului. Se pare că Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca la doar câteva zile după ce s-a aflat că nu mai formează un cuplu, scrie spynews.ro.

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Vasile de la Big Brother? A fost iubita lui Bendeac, dar între timp, viața i s-a schimbat total: „Atunci când întâlnești un om pe care-l iubești…”

Cassandra i-a luat locul Biancăi

Se pare că, la doar câteva ore după ce Bianca a părăsit vila din Mediaș a fostului ei soț, locul i-a fost luat de noua cucerire a lui Bodi. Cassandra, o brunetă cu trup spectaculos și ochi albaștri, este construită după același tipar cu predecesoarea ei, doar culoarea părului e diferită, așadar nu e de mirare că i-a pus inima pe jar fostului soț al Biancăi…

Pasionată de fashion și de călătorii în locuri exotice, după cum dovedesc pozele de pe contul ei de socializare, Cassandra (care pe Instagram e și Bianca!) corespunde perfect, se pare, „șablonului” de femeie căutat de Alex Bodi. De altfel, bruneta deja a postat pe InstaStory niște imagini în care apare în casa afaceristului, dar și niște imagini ale blocului pe care acesta îl construiește…

Citește și: E recunoscută pentru faptul că a exagerat! Cum arăta Donatella Versace înainte de operațiile estetice: pare cu totul alt om!

Motivul despărțirii

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să pună punct relației ar fi neînțelegerile dintre ei și faptul că nu sunt deloc compatibili. Cei doi au șters fotografiile împreună de pe rețelele de socializare și și-au dat unfollow.

Bianca-Dragusanu-Alex-Bodi-8-2Bianca-Dragusanu-Alex-Bodi-8-2

‘Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv’, a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru Cancan.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton