Bianca Drăgușanu suferă de diabet. Ce nu are voie să mănânce: "Mi se face rău"

 Dumitrache Laura
.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Fosta asistentă TV are tot ce și-a dorit în viață, dar puțini știu că suferă de o boală delicată, mai exact diabet. Bianca trebuie să abordeze un stil de viață sănătos pentru a o ține în frâu. Blondina a fost mereu sinceră cu viața sa personală, chiar dacă a trecut prin momente fericite sau prin clipe grele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu are o viață activă și este mereu în centrul atenției presei mondene. Cu toate astea, puțină lume știe că vedeta suferă de diabet, o boală delicată, care trebuie ținută sub control. Fosta soție a lui Victor Slav a aflat de această afecțiune în urma unor analize și a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă.

BiancaBianca

Bianca surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale impresionant și cu zâmbetul larg de pe față, dar nu multă lume știe că vedeta a trecut prin momente dificile. Fosta asistentă TV a oferit informații importante despre starea sa de sănătate. Frumoasa blondina nu vorbește des despre problemele cu care se confruntă.

Citește și: Ce dietă a ținut Bianca Drăgușanu.Cum a slăbit 30 kg în 6 luni

Citește și: Ce dietă a ținut Bianca Drăgușanu.Cum a slăbit 30 kg în 6 luni

Citește și: Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, un nou discurs:”Rusia a devenit un stat terorist”

Citește și: Vladimir Putin a ținut un discurs televizat:„Vom lupta pentru dreptul de a fi și de a rămâne Rusia'

Bianca Drăgușanu suferă de diabet

Bianca Drăgușanu a încercat să își țină afecțiunea departe de ochii lumii, dar într-un final a recunoscut că a fost diagnosticată cu diabet. Vedeta a mărturisit în emisiunea Xtra Night Show că își ține boala sub control.

Întrebată de Dan Capatos dacă situația sa cu diabetul s-a schimbat, blondina a spus că se simte bine. Bianca a declarat că nu are voie să mănânce dulciuri sau alimente care conțin zahară. „Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău', a spus Bianca Drăgușanu, relatează a1.ro.

Ce alte probleme medicale mai are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost avertizată de medici că trebuie să aibă grijă de sănătatea sa și că dacă nu face asta, diabetul i se poate afecta. Fosta soție a lui Victor Slav a declarat că s-a întâmplat să facă insulină când a avut crize de diabet.

Aceasta nu sunt singurele probleme medicale cu care s-a confruntat vedeta. Bianca a avut niște dureri crunte și a fost nevoită să meargă la ortoped. Specialistul i-a spus că ar putea fi vorba de o afecțiune de menisc.

Bianca Drăgușanu trebuie să controleze nivelul de stres

Vedeta, în vârstă de 40 de ani, face sport, ține regim alimentar, dar trebuie să controleze și nivelul de stres. Bianca Drăgușanu a declarat că atunci când se îndrăgostește pune mult suflet și suferă foarte mult.

„Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. (…) Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict, declara vedeta în urmă cu ceva timp, potriva unica.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton