Bianca Drăgușanu și milionarul din Turcia formează un cuplu? Primele declarații: „E casa Biancăi”

 Lupescu Anca
.

De-a lungul timpului au existat zvonuri conform cărora Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu ar forma un cuplu, asta chiar dacă blondina a declarat mereu că este doar o relație de prietenie. Cei doi au acordat un interviu chiar de la milionar de acasă, iar declarațiilor lor lasă de înțeles că ar fi mai mult decât o prietenie între ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Omul de afaceri la care Bianca ar fi fugit atunci când Alex Bodi a bătut-o , răspuns la câteva întrebări despre viața lui, despre relația cu Bianca, dar și despre întâlnirea cu Alex.

Bianca a stat alături de el pe canapea, ascultându-l.

 'Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit în Turcia. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. În ceea ce priveşte viaţa mea, da, toată lumea spune că este viaţă de gangster. Dar nu este viaţa unui gangster! Este viaţa unui bărbat adevărat', a spus Cengiz Şıklaroğlu pentru Antena Stars

Întrebat despre relația cu blondina, el s-a limitat la atât:

„Oh, o întrebare aşa de grea! Atât de greu e…'.

În continuare, Cengiz Şıklaroğlu a descris-o pe Bianca Drăgușanu ca fiind o „româncă periculoasă', spunând despre aceasta că este o femeie „diferită'.

La rândul ei, și Bianca Drăgușanu a avut câteva cuvinte de spus despre milionarul turc. Blondina a susținut că Cengiz Şıklaroğlu este un om bun și politicos.

„Și azi când am venit aici, a fost la fel. Bun, vorbeşte foarte politicos, foarte calm. Este diferit', a susținut Bianca Drăgușanu

Milionarul Cengiz Şıklaroğlu: 'E casa Biancăi!'

Locuința milionarului este impresionantă.  'Putem să vedem câteva lucruri din casa ta, așa cum ne-ai promis? Animelale, mașina din living room…', a întrebat reporterul. 

Răspunsul milionarului a fost surprinzător:

'Bianca să vă arate. E casa Biancăi!', a spus Cengis. Bianca întreabă: 'Eu să le arăt?'.'Ea este sponsorul meu', a spus milionarul.

Bianca-dragusana-mesaje-pentru-milionarul-turcBianca-dragusana-mesaje-pentru-milionarul-turc

Legat de întâlnirea cu Alex Bodi, milionarul cerchez a declarat că Bodi i-a mărturisit că vrea pace. „Da, stătea acolo cu prietenii mei. Şi apoi a spus că vrea pace. Dar asta nu este important pentru mine', a spus amicul Biancăi Drăgușanu.

Daria, noua iubită a lui Alex Bodi, replică usturătoare pentru Bianca Drăgușanu

Daria, noua iubită a lui Alex Bodi, iese la atac după ce Bianca Drăgușanu a tot provocat-o în ultima perioadă. În timp ce bărbatul pe care îl au în comun este în arest, Daria și Bianca s-au tot șicanat în mediul online, iar de data asta lovitura îi aparține rusoaicei, care a ironizat-o pe fosta ei rivală.

Dariei se pare că i s-a umplut paharul și a trecut la atac.

Citește și: Detalii neștiute despre familia lui Alex Bodi. Cu ce se ocupă apropiații lui:părinții și sora au venituri modeste

Citește și: Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, mai apropiate ca niciodată.Ce fac fostele soții ale lui Alex Bodi, în timp ce el este în arest

Citește și: Ce cadou a primit Gina Pistol de la Smiley, de Moș Nicolae.Este, de fapt, un dar pentru fetița lor

Citește și: Petrișor, dansatorul Andreei Bălan, are COVID-19!Ce a făcut artista după ce a intrat în contact cu el

Eu nu am nimic cu tine, te-am blocat peste tot, nu avem ce discuta și nu avem ce împărți. Eu de fel nici nu îmi aduc aminte de ea, o pomenesc doar când ea singură compune acest rahat! Eu îmi trăiesc viața din plin și precis nu am timp pentru careva atacuri. Nu mă gândesc la ea. Nu-mi pasă de ea. Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață’, a fost o parte din mesajul Dariei, aluzie la florile pe care le-a postat Bianca pe Instagram, cu tot cu inimioară atașată.

La rândul său, și Daria luptă în războiul acesta al declarațiilor de dragoste virtuale și a postat o un mesaj romantic, aparent pentru Alex Bodi: „Dragostea adevărată nu înseamnă să fim inseparabili. Înseamnă să fim separați, dar nimic să nu se schimbe!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton