Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, mai apropiate ca niciodată. Ce fac fostele soții ale lui Alex Bodi, în timp ce el este în arest

 Lupescu Anca
.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean par să se înțeleagă mai bine ca niciodată. Cele două au dat mereu dovadă de maturitate în ceea ce privește trecutul fiecăruia cu Alex Bodi. Chiar dacă ambele au avut o căsnicie cu afaceristul care se află acum după gratii, ele două sunt prietene, nu rivale, iar acest lucru s-a văzut în mai multe rânduri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cele două foste soții ale lui Alex Bodi petrec timp împreună, alături de fetițele lor care sunt și ele prietene bune și se joacă împreună ori de câte ori au ocazia.

Bianca Drăgușanu are grijă de fetița lui Alex Bodi și a Iuliei Sălăgean. Selena, așa cum o cheamă pe fetiță, a fost luată zilele trecute de la grădiniță de Bianca Drăgușanu și de fiica ei, Sofia. Fetițele s-au bucurat enorm să se revadă, iar asta s-a văzut pe filmulețul postat de blondină pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, prietenă bună cu fosta soție a lui Alex Bodi

Iulia Sălăgean a fost plecată din țară pentru o perioadă, iar Bianca i-a sărit în ajutor prietenei sale în privința fetiței. Se pozează des împreună și petrec timp ori de câte ori au ocazia. Seara trecută, Bianca și Iulia au fost iar împreună. S-au distrat în bucătărie și au petrecut o seară ca fetele, dovadă fiind filmulețele de pe Instagram.

bianca1bianca1

„Doamnelor și domnilor, transmitem în direct de la locul faptei. Locul faptei se prezintă cam așa: mai multe bucăți de usturoi, o gospodină aici, care, doamna gospodină, vreau să îmi spuneți și să declarați ce faceți dumneavoastră acum. Ia uitați ce facem noi aici. Iar noi în această seară vom prepara bucate din bucătăria japoneză îmbinată cu cea mediteraneană.', a spus Bianca Dragușanu pe Instagram.

Și fetițele lor s-au bucurat să se joace împreună. Selena și Sofia au făcut filmulețe amuzante pe TikTok și s-au distrat pe cinste.

Noi detalii în dosarul lui Alex Bodi

Avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu, a făcut declarații despre cazul de proxenetism în care este implicat afaceristul, aflat momentan în arest. Avocatul lui Alex Bodi i-a luat apărarea clientului său, spunând că a fost audiat în calitate de martor și că nu există dovezi clare împotriva acestuia.

Citește și: INNA confirmă relația cu Deliric:’Da, suntem împreună!’

Citește și: Inna și Deliric, prima poză împreună. Noul iubit al cântăreței a dat lovitura și în afaceri, nu doar în dragoste:Am ajuns la un milion de euro

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală:„Cred în căsătorie/ EXCLUSIV

Citește și: Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă:„Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă/ EXCLUSIV

Luni, 30 noiembrie, avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu, Cătălin Dancu, a susținut o conferință de presă în care a vorbit deschis despre dosarul lui Bodi. El a precizat că afaceristul era monitorizat încă din 2018 și că măsura de arest preventiv este una „extrem de dubioasă’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton