Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pregătesc o petrecere de logodnă. Ce condiție i-a pus afaceristului

 Raiciu Adriana
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pregătesc o petrecere de logodnă. Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au de gând să facă pasul cel mare. Cei doi ar pregăti în mare secret o petrecere de logodnă. De asemenea, blondina are avea și o condiție. Despre ce este vorba.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an jumătate. Cei doi îndrăgostiți au trecut prin multe momente dificile, însă dragostea i-a adus întotdeauna împreună. Astfel, imediat după ce omul de afaceri a divorțat de Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui, are de gând să facă pasul cel mare alături de frumoasa blondină.

badalau-548×1024-1badalau-548×1024-1

Gabi Bădălău și partenera lui ar pregăti o petrecere de logodnă în mare secret, iar Bianca ar avea și o condiție. Despre ce este vorba, dar și ce s-a mai aflat despre evenimentul anului!

Citește și:Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, întâlnire neașteptată cu Andreea Diaconu:'N-are sens să continuăm'

Citește și:Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au oficializat relația:„Îmi cerea să mint copiii’

Citește și: De ce s-a internat Horia Moculescu în spital:'Nu sunt mai bolnav decât la 85 de ani, dar…'

Citește și: Părintele Calistrat e acuzat că a agresat un călugăr din Iași:'M-a lovit peste cap, mi-a rupt sprânceana de la ochi'

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pregătesc o petrecere de logodnă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cunoscut la finalul anului 2020, chiar înainte de Anul Nou. Relația dintre cei doi a trecut prin multe încercări, însă dragostea i-a adus mereu împreună. La câteva zile de la pronunțarea divorțului, omul de afaceri are planuri serioase.

Potrivit Spynews, Bianca și partenerul ei pregătesc în mare secret o petrecere de logodnă. Evenimentul va fi unul pe care o să-l țină toată lumea minte, însă vedeta are și o condiție. Aceasta i-a interzis lui Gabi Bădălău să-l aduca pe Florin Salam să cânte.

Totuși, se pare că situația nu ar fi atât de roz în familia lui Gabi Bădălău. Familia acestuia nu-și dorește ca această petrecere să aibă loc. Mai mult de atât, aceștia ar vrea să îl dezmoștenească dacă acesta ar face marele pas.

Cum a început relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Potrivit unei prietene comună de-ale celor doi, Gabi Bădălău și-a dorit să o cunoască pe Bianca. Astfel, acesta a fost chemat la o petrecere unde se afla și ea, iar ulterior au început să vorbească la telefon. Cea care le-a intermediat relația celor doi a fost Ramona Gabor, cea care a avut o relație de cinci ani cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au început să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou. Deși Gabi o invitase pe Bianca să petreacă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona Gabor, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei’, a povestit prietena celor doi.

sursă fot- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton