Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, scene erotice interzise pe plajele din Dubai. Cei doi nu s-au mai abţinut

 Pirvu Cristina
.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au petrecut clipe minunate din Dubai, departe de România. S-au distrat la soare, au făcut plajă şi au consumat băuturi alese şi preparate deosebite. Cei doi au dat frâu liber pasiunii, chiara cum unde le era interzis să facă asta!

Timp de câteva zile, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au părăsit România pentru a pleca în vacanţă. Aceştia au ales o destinaţie de lux, Dubai. S-au distrat în cluburi, au petrecut pânpă dimineaţa alături de prieteni.

Pe plaja, acolo unde s-au relaxat, au făcut câteva poze care imediat au dat de bănuit. Cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Acolo au dat frâu liber pasiunii, s-au sărutat pătimaş, s-au strâns în braţe de parcă nimeni nu era în jurul lor.

Sstfel de scene nu sunt permise în Dubai. Bianca și Bodi și-au asumat un mare risc, sărutul și gesturile de afecțiune în public fiind interzise acolo.  Cei doi ar fi putut chiar să fie arestați pentru încălcarea legii, însă totul s-a terminat cu bine.

Bianca Dragusanu si Alex BodiBianca Dragusanu si Alex Bodi

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au mutat împreună. Ce se întâmplă cu fetiţa ei şi a lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis că nu pot sta prea mult despărțiți, astfel că au luat o decizie importantă în ceea ce privește relația lor. Potrivit wowbiz.ro, vedeta s-a mutat cu iubitul ei. Surse apropiate susțin că bărbatul și-a cumpărat, recent, o locuință în valoare de un milion de euro, într-un cartier rezidențial din București.

Cea care ar avea de suferit ar fi chiar fetiţa vedetei cu Victor Slav. Sofia Natalia a rămas la bunica ei, în casa în care a locuit Bianca cu prezentatorul TV. Momentan, micuţa petrece mult timp cu bunica maternă. Bianca are planuri şi vrea să o ia pe Sofia în casa cumpărată de Alex Bodi.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton