Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Au plecat împreună din România

 Stamen Diana
.

Relația lor pare a fi desprinsă din telenovele. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, iar acum vedeta îl însoțește peste tot pe iubitul ei. Afaceristul călătorește mult datorită job-ului pe care îl are, iar acum nu se mai poate despărți nicio clipă de femeia care l-a făcut să iubească din nou.

Dacă ar fi să ne luam după gesturile făcute de Bianca Drăgușanu ne dăm seama că aceasta chiar are sentimente puternice pentru Alex Bodi, dacă aceasta a reușit să-l ierte pe afacerist după ce a lăsat-o cu ochii în soare pentru fosta soție. Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a început după ce vedeta s-a despărțit de Tristan Tate, un american care voia să ajungă celebru cu ajutorul ei. Dragoste cu năbădăi am putea spune, pentru că deși relația lor părea că merge ca pe roate, chiar înainte de sărbători cei doi au avut parte de un scandal monstru într-un restaurant din Poiana Brașov, moment în care cei doi și-au spus adio.

Din răzbunare, la doar câteva zile Alex Bodi s-a afișat cu fosta soție, iar principalul motiv ar fi fost chiar să o facă pe Bianca Drăgușanu să fie geloasă. Din orgoliu, vedeta l-a blocat pe Alex Bodi pe toate rețelele de socializare și nici că mai voia să audă de el. Însă… surpriză! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat de câteva zile, semn că sentimentele dintre cei doi sunt foarte puternice. Fosta prezentatoare TV l-a iertat, după ce acesta a umilit-o în mod public, iar asta spune multe.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se află acum într-o călătorie de afaceri. Iubitul vedetei a plecat în Turcia alături de șeful lui, cu care se zvonise la un moment dat că Bianca Drăgușanu ar avea o relație, după ce se despărțise de Alex Bodi. Cei trei au ieșit împreună la masă și pare că nimic nu s-ar fi întâmplat între ei.

Bianca Drăgușanu și Alex BodiBianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, cadou de mii de euro din partea lui Alex Bodi

Alex Bodi i-a dăruit un ceas scump, ce valorează cât jumătate dintr-un apartament. Alex Bodi a scos din buzunar suma de 24.000 de euro pentru ceasul Hublot pe care Bianca Drăgușanu îl poartă cu drag.

Citește și: Alex Bodi o subestimează pe Bianca Drăgușanu! Declarațiile care o vor ambiționa pe vedetă: 'A fost doar o provocare eşuată'

Citește și: Reacția lui Victor Slav, atunci când este întrebat despre Bianca Drăgușanu. Gentleman până la capăt

FOTO: Instagram, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton