Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, reacție incredibilă după ce el a agresat-o: "Așa suntem noi, pasionali"

 Oana Pantazi
.

Apariția unei fimări în care Bianca Drăgușanu era agresată de Alex Bodi în plină stradă a șocat opinia publică, dar cei doi protagoniști ai scandalului au o poziție neașteptată. Iată ce au declarat blondina și afaceristul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost protagoniștii unui nou scandal, care a fost mediatizat în presă, cu dovezi video, dar cei doi îndrăgostiți susțin că adevărul cu privire la momentul violent este cu totul altul.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

Cei doi foști soți și actuali iubiți au fost surprinți de către paparazzii Spynews în timp ce se certau în plină stradă, situația degenerând în scurt timp. Bianca a fost bruscată și strânsă de gât de către iubitul ei, în timp ce un prieten de-al afaceristului a găsit de cuviință să-i dea lui Bodi o mână de ajutor, pocnind-o peste cap pe Bianca.

2-42-4

Dragoste cu năbădăi

Uimitor, dar la scurt timp după ce filmările cu ei doi au devenit virale, Bianca și Alex Bodi, la unison, au declarat că ce s-a văzut, de fapt, nu e ce s-a întâmplat, lăsând să se înțeleagă că a fost doar o simplă ceartă între doi îndrăgostiți, așa, mai pasionali de felul lor… Atât Bianca Drăgușanu, cât și Alex Bodi au declarat că totul a fost o simplă joacă și că nu a fost blondina nu a fost bruscată de partenerul ei, subliniind că se iubesc foarte mult.

'Nu ne-am bătut. Nu se pune problema de violență. Ne iubim foarte mult și așa suntem noi, pasionali', a menționat și Alex Bodi pentru sursa citată!

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

Foto: Instagram, spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton