Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! Afaceristul i-a făcut un cadou de 35.000 de euro. Daria Radionva: „A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face”

 Oana Pantazi
.

Tocmai când se părea că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio definitiv, iată că cei doi au reînnodat din nou lanțul de iubire… și formează iar un cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este demnă de scenariul unei telenovele, iar împăcările și despărțirile furtunoase dintre ei s-au succedat cu viteza fulgerului… Și tocmai când se părea că nu mai au nimic de împărțit, iar în viața lui Alex Bodi apăruse o altă femeie, cei doi veșnic îndrăgostiți se pare că s-au împăcat din nou!

După ce el s-a afișat cu Radia Darionova și și-au recunoscut relația, totul părea terminat între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dar iată că a fost de ajuns o scânteie, pentru ca focul iubirii să se aprindă cu și mai multă intensitate! În acest weekend, Bianca Drăgușanu a decis să petreacă alături de prietenele ei la mare, iar acesta a fost momentul perfect pentru Alex Bodi pentru a-și întâlni fosta soție. Drept urmare, afaceristul a plecat la mare, după Bianca.

Citește și: Schimbări drastice la noul sezon X Factor. Delia și Loredana vor juriza împreună emisiunea de la Antena 1

Din nou împreună

Și cum încercările recente de a-i intra în grații nu au funcționat – Bianca a dat foc biletului primit de la el, dar și trandafirilor! -, de data aceasta, Alex a încercat să-și îmbuneze fosta soție cu un cadou mult mai substanțial, așadar după seara petrecută împreună i-a dăruit Biancăi un ceas Rolex, model Cosmograph Daytona, în valoare de aproximativ 35.000 de euro!

Cei doi și-au petrecut seara împreună, într-o locație de lux, iar imaginile surprinse de paparazziii spynews. ro sunt mai mult decât grăitoare! Zâmbitori, ca și când n-ar fi fost nicio clipă despărțiți, Alex Bodi își ținea fosta soție protector de mijloc, războiul recent dintre ei părând deja uitat…

Citește și: Pare totul numai lapte și miere în familia lor, dar Antonia a spus adevărul despre clipele de tensiune cu Alex Velea: „Stresul își spune cuvântul. Sunt momente în care…” / EXCLUSIV

Alex Bodi, primele declarații

Într-un interviu pentru Antena Stars, Alex Bodi și-a recunoscut greșelile, dar a ținut să și menționeze că singura sa relație asumată a fost cea cu Bianca, față de care și-a declarat deschis sentimentele.

'Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toata nebunia asta e ceva sigur (…) Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam, nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni', a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: Dieta Mirabelei Dauer, la 73 de ani. Are un truc cu care slăbește rapid și usor: „Eu nu pot să țin regim pentru că sunt o gurmandă!”

unnamed-file-3unnamed-file-3

Daria Radionova: „Acest lucru este deja dezgustător!”

Rănită în amorul propriu, Daria Radionova, deja fosta iubită a lui Alex Bodi, a făcut declarații în exclusivitate pentru spynews.ro, la scurt timp după ce vestea împăcării dintre cei doi foști soți a explodat în mediul online.

'Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei', a spus Daria pentru sursa citată.

'Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?', a declarat fotomodelul.

Daria a spus că este ultima șansă pe care i-a dat-o lui Bodi și că nu vrea să mai aibă de-a face cu el.

'Am luat decizia corectă, regret doar că nu am făcut-o mai înainte! Nu îi voi mai da niciodată o șansă. Acum, atât eu, cât și părinții mei suntem fericiți fără el. M-am despărțit de el pentru că este mai bine pentru mine și viitorul meu', a încheiat Daria Radionova.

Foto: Instagram, spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton