Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile în care a fost bătută: „Regret că am iertat. Un bărbat care ridică mâna la tine...”

 Martin Lorena
.

Ce lecții a învățat Bianca Drăgușanu din fostele relații. Vedeta a fost invitată la emisiunea online „În oglindă', acolo unde a vorbit despre multe subiecte relevante din viața ei. Aceasta a povestit inclusiv despre relațiile pe care le-a avut, dar și ce concluzii a tras în urma lor. Diva susține că nu regretă nicio experiență nefericită pe care a trăit-o deoarece a avut de învățat foarte multe lucruri atât despre ea, cât și despre dorințele sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate dive din showbizul românesc. Aceasta și-a construit o viață de lux de care se bucură în fiecare moment. Mai mult decât atât, blondina a atras atenția presei datorită relațiilor pline de dramă în care s-a implicat de-a lungul timpului. Se pare că Bianca nu este cea mai norocoasă atunci când vine vorba de iubire, motiv pentru care a învățat foarte multe lecții din experiențele nefericite prin care a trecut.

WhatsApp-Image-2021-10-12-at-12.09.05WhatsApp-Image-2021-10-12-at-12.09.05

Aceasta a fost invitată în emisiunea online „În oglindă', prezentată de Mihai Ghiță. Aici, diva a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei, dar și despre învățăturile pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. Diva susține că fiecare experiență a motivat-o să devină din ce în ce mai bună.

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu:„Se putea mai bine de atât'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit iar.Ce s-a întâmplat la ziua de naștere a afaceristului

Citește și: Oana Roman, înjurată și jignită de milionarul Dan Nicorescu:„Mă înjura de mamă, de morți și altele'

Citește și: Irinel Columbeanu, după ce s-a vindecat de COVID-19:„Un episod complicat'

Ce lecții a învățat Bianca Drăgușanu din fostele relații

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a fost implicată în mai multe relații care au intrat imediat în atenția oamenilor. Aceasta nu vrea să vorbească despre ceea ce a fost, însă susține că de la fiecare bărbat care a trecut prin viața ei, a avut ce să învețe. Nu regretă nicio experiență și susține că toate nefericirile au făcut-o să devină femeia puternică care este astăzi. Referitor la ceea ce înseamnă infidelitatea sau agresiunea într-o relație, Bianca a învățat că nu trebuie să accepte aceste lucruri.

„Un barbat care iti devine infidel o data si l-ai iertat, cred ca va fi infidel mereu. Un barbat care ridica mana la tine si l-ai iertat, o va face mereu. Un barbat care promite lucruri si nu se tine de ele, va repeta acest lucru. Am invatat ca oamenii nu se schimba, doar se adapteaza unor situatii si pot fi mai buni doar ca sa obtina ceva. Am invatat ca exista oameni perseverenti ca pot trece peste cadavre si pot face ravagii fara sa tina cont ca pot distruge suflete care nu le ofera decat iubire.', a spus ea.

Bianca Drăgușanu: „Regret că am fost naivă'

Diva a subliniat faptul că de-a lungul timpului a fost naivă în relațiile pe care le-a avut, considerând că omul de lângă ea se poate schimba fundamental. Aceasta a ajuns la concluzia că fiecare persoană rămâne la fel în interiorul ei, însă își schimbă comportamentul deoarece dorește să obțină un anumit beneficiu.

Eu regret ca am fost naiva si am iertat si am crezut ca oamenii se pot schimba. Fundamental, oamenii nu se pot schimba. Isi schimba doar comportamentul si adopta alte strategii pana obtin ce vor', a explicat Bianca Drăgușanu.

Ce își dorește diva de la un bărbat

Blondina a explicat în câteva cuvinte ce își dorește de la un bărbat și ce criterii trebuie să îndeplinească acesta pentru a fi iubitul Biancăi Drăgușanu. Ea consideră că viitorul ei partener trebuie să își investească tot timpul în a o face fericită și obligatoriu trebuie să fie potent financiar, pentru a-i îndeplini toate dorințele.

„Mi se pare perfect normal ca tu sa investesti totul in mine. Ce este cel mai important: timpul. Nu pot sa iubesc un barbat mai putin potent financiar decat mine.', a explicat ea.

„Mi-ar fi greu să mă îndrăgostesc de un bărbat cu o mașină ieftină'

Bianca Drăgușanu și-a construit de-a lungul timpului o viață de lux, în care trăiește și de care se bucură zilnic. Aceasta consideră că și viitorul său partener trebuie să se ridice la nivelul ei și crede că nu ar putea să se îndrăgostească de un bărbat care deține o mașină ieftină. Știe că gândirea sa este una superficială, însă își susține vehement afirmațiile.

„Eu sunt obisnuita sa traiesc la un anumit nivel, mi-ar fi greu sa ma indragostesc de un barbat cu o masina ieftina. E superficial, stiu. Daca el la 40 de ani nu are nimic construit inseamna ca nu are nimic in cap. Scrisul corect gramatical mă înnebunește. Daca imi scrii fara virgula si fara cratima esti block peste tot', a dezvăluit vedeta în emisiunea „În oglindă'.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton