Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați: „Este nevinovat”

 Lupescu Anca
.

Bianca Drăgușanu a făcut primel declarații după vestea că Alex Bodi a fost săltat de mascați într-un dosar de proxenetism. Omul de afaceri a fost ridicat din locuința lui noaptea trecută și dus la audieri într-un dosar în care sunt implicate mai multe persoane, iar acuzațiile sunt extrem de grave. Plecată în Dubai, Bianca Drăgușanu a aflat că fostul ei iubit are probleme cu legea, așa că a reacționat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta s-a arătat surprinsă de ceea ce i s-a întâmplat afaceristului și spune că nu știe nimic despre acuzațiile care îi sunt aduse. După ce DIICOT a descins acasă la Alex Bodi cu mandat și l-au luat la audieri, Bianca Drăgușanu a reacționat și a spus că este convinsă că se va dovedi că el este nevinovat.

Bianca a mai spus că îi pare rău că fostul ei iubit trece prin această situație și chiar dacă s-au despărțit, ea continuă să îi ia apărarea omului de afaceri, declarând că îi pare rău de această situație și că este convinsă că Alex Bodi e nevinovat.

Imi pare rau ca Alex trece prin asa ceva. Eu am aflat acum din presa. Eu nu stiu nimic despre acuzatiile care i se aduc, dar sunt convinsa ca se va dovedi ca este nevinovat. Sunt convinsa ca va iesi ok din situatia asta, asa cum a iesit de fiecare data din orice situatie. Imi pare rau inca o data. Sunt sigura ca va fi bine. Atat am de declarat. , a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit recent, iar Daria Radionova este noua sa iubită. În prezent, Bianca se află în Dubai, vedeta părăsind țara după despărțire.

Bianca vrea să se mute o perioadă în Dubai

După ce s-a despărțit de Alex Bodi și a plecat în Dubai pentru a își limpezi mintea și a lua o pauză de la tot ce înseamnă România, Bianca Drăgușanu spune că vrea se multe o perioadă din țară. Mai mult, blondina a spus pe rețelele de socializare că urmează să vină acasă să își ia copilul, pe Sofia, și să stea împreună un timp în Dubai.

„Vreau să vă dau o știre bombă. Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai. Pentru că viața în Dubai chiar este ca în Rai. Abia aștept să vin să-mi iau copila și să stăm aici un timp, așa cum ne place nouă. Abia aștept! Sofia, vine mami după tine! Te iubesc! Ne vedem în curând.' , a spus Bianca Drăgușanu pe Instastory.

Vedeta a început deja să își aranjeze lucrurile pentru a își muta afacerea cu haine în Dubai și pentru a putea să se întrețină pe ea și fiica ei departe de România, măcar pentru o perioadă de timp.

Alex Bodi, săltat de DIICOT într-un dosar de proxenetism și e suspect de legături mafiote

Potrivit DIICOT, rețeaua de proxenetism ar fi condusă de locotenentul unui interlop, din închisoare. S-ar fi pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj.

În afară de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, ar mai fi fost adus la DIICOT și Adrian Tâmplaru. Cei doi au o relație destul de strânsă. Mai mult, Tâmplaru a fost nașul de cununie al lui Alex Bodi, care a mai fost căsătorit o dată, înainte de Bianca Drăgușanu.

Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi-sunt-din-nou-impreuna-Ce-cadou-de-impacare-i-a-facut-afaceristul-fostei-sotii.-Exclusiv-1024×576Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi-sunt-din-nou-impreuna-Ce-cadou-de-impacare-i-a-facut-afaceristul-fostei-sotii.-Exclusiv-1024×576

‘La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, potrivit poliției!

Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Citește și: Alex Bodi confirmă relația cu Daria Radionova. Mesajul rusoaicei pentru Bianca Drăgușanu:'Nu am despărțit o familie'

Citește și: Alex Bodi se implică în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua: ‘Penibil’

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Vedeta nu mai suportă violențele:’O să iau o pauză pentru siguranța copiilor’

Citește și: Horia Tecău are COVID-19. Cum se simte tenismenul:„Îi îndemn pe cei care au luat contact cu mine să se testeze’


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton