Bianca Drăgușanu pleacă în SUA, în plin scandal cu Alex Bodi: "O să merg la un casting"

 Laciu Andreea
.

Bianca Drăgușanu a luat o decizie neașteptată, în plin scandal cu Alex Bodi. A anunțat acum, în emisiunea Xtra Night Show, că pleacă din țară, de ziua ei de naștere. Urmează să stea o perioadă în America, acolo unde va participa și la un casting, susține vedeta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca împlinește 39 de ani pe 6 martie și are planuri mari pentru această aniversare. Are de gând să meargă la Miami și să petreacă vreo două săptămâni peste Ocean.

”Anul acesta de ziua mea o să plec în America, plec undeva pe 2, 3 martie și cred că o să stau acolo vreo două săptămâni pentru că am de gând să ajung prin Miami. Am mai fost, dar mi-e dor să ajung din nou în America, așa că nu o să mă vedeți de ziua mea aici”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Alex-Bodi-a-bătut-o-pe-Bianca-Drăgușanu-5-1-1Alex-Bodi-a-bătut-o-pe-Bianca-Drăgușanu-5-1-1

Bianca Drăgușanu își dorește să devină actriță în SUA

Atunci când a fost întrebată despre ceea ce plănuiește să facă în Statele Unite ale Americii, Bianca Drăgușanu i-a luat pe toți prin surprindere. Se pare că vedeta o să participe și la un casting pentru un film. Nu a dorit să ofere mai multe detalii despre acest proiect, însă a mai mărturisit că va trimite, cu siguranță, poze și filmulețe pentru cei interesați.

”O să vă trimit poze și filmulețe cu mine, pentru că v-ați obișnuit cu mine. O să merg și la un casting, la un film mișto. Eu sunt un actor foarte bun, dar în unele situații nu prea îmi iese treaba asta. Nu vrei să fie surpriză? (n.r. despre ce film este vorba). Mai bine surpriză, să facem și surprize. Este un film la modă. Viața bate filmul.

Am făcut niște rochii frumoase pe care vreau să le pozez în peisaje de neuitat. Dacă n-as fi eu ce s-ar mai scrie, ce s-a mai inventa”, a mai spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Citește și: Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

Citește și: Maria Constantin, bătută și înșelată de Marcel Toader.Dezvăluiri uluitoare la aproape 2 ani de la moartea lui

Ce spune Bianca Drăgușanu despre menajera lui Alex Bodi

Angajata afaceristului a negat că ar fi văzut-o vreodată pe Bianca Drăgușanu în timp ce era bătută de Bodi, dar și că ar fi ajutat-o atunci când a evadat din casa acestuia.

„Eu intuiam că ea are de gând să mintă fiind menajera lui. Culmea este că eu le-am făcut cunoștință. Prima oară mi-a făcut curățenie mie, apoi am dus-o la el. Cea ce a omis doamna este că declarațiile dânsei nu se prea potrivesc cu declarațiile ce mi le-a făcut mie în particular, când îmi plângea efectiv de milă.

La două săptămâni după nefericitul incident la care ați văzut cu toții ce am pățit, ea a venit la mine acasă și s-a mărturisit. M-a compătimit. Dacă nu-și aduce aminte ce a spus, eu am niște dovezi la ce spune. În cas amea am și eu câteva obiective de înregistrare în care doamna menajeră spune total diferit de ceea ce a declarat ieri', a spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară: „Mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție

Citește și: Vărul reginei Elisabeta a II-a, condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală:„Nu credeam că sunt capabil!'

Ea mai susține că menajera nu doar că a știut de ce coșmar a trăit Bianca din cauza fostului soț, ci a fost chiar șocată de starea în care ajunsese vedeta. Însă, cel care ar forța-o să mintă este Alex Bodi, care se teme de repercursiunile legale.

„A spus așa 'Nu-mi vine să cred, mamă, cât te-a nenorocit. Eu era să mor când te-am văzut în halul ăla'. Dacă cumva își aduce aminte ar fi bine, pentru că în fața judecătorilor nu va putea minți. Frica l-a făcut să recurgă la asta. E într-o situație delicată și când ești într-o situație delicată și se mai crează una e posibil să….

Și mai e o chestie. Are mult timp liber și atunci se gândește la tot felul de strategii. Eu nu am gânduri de război sau de răzbunare cu cineva. Chiar îmi doresc ca lucrurile să se liniștească și fiecare să-și vadă de treaba lui, de familia lui, de menajul vostru, de chiloții voștri, de șosetele voastre', a mai spus Bianca.

Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Română

După ce a fost amendată în urma unui Story postat pe Instagram, în care părea să se afle în spațiul public după ora 23.00, Bianca a decis să acționeze în instanță.

'A fost o amendă abuzivă și am fost amendată pentru un filmuleț pe care l-am pus pe Instagram retroactiv. Mi-a dat 5000 de lei, eu n-am fost acolo', a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton