Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu. "Nu eu am divorțat-o. A pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască"

 Oana Pantazi
.

Cele două femei din viața lui Gabi Bădălău au multe de împărțit în social media, dar iată că Bianca Drăgușanu s-a decis să ducă lucrurile la un alt nivel și o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu. Actuala iubită a milionarului susține că fosta lui soție deja îi strică imaginea și este cazul ca lucrurile să înceteze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu are deja rădăcini vechi, cele două ducând un război de lungă durată în social media. Acuzațiile și denigrările au curs de ambele părți, însă de data aceasta actuala iubită a lui Gabi Bădălău vrea să seteze lucrurile pe cale juridică. Bianca s-a decis să o dea în judecată pe artistă, considerând că îi prejudiciază imaginea publică.

12_badalau-112_badalau-1

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se vor lupta la tribunal

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu îl au în comun pe Gabi Bădălău, iar de aici a început un adevărat război între ele. În timp ce artista este într-o luptă continuă prin tribunale cu tatăl copiilor ei, fosta soție a lui Alex Bodi se plimbă cu el prin vacanțe de lux. Drept urmare, Claudia și-a exprimat nu o dată, în termeni destul de duri, părerea despre Bianca, iar aceasta i-a dat replica atunci când a fost cazul.

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă atacul la Bianca Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău: 'Această femeie…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj acid pentru Claudia Pătrășcanu: „Îți dau toate florile mele ca să ieși din depresie. Dacă vrei, te împrumut și cu bani”

Citește și: Gabi Bădălău intervine în scandalul Bianca Drăgușanu – Claudia Pătrășcanu: „Îmi doresc să scap'

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual’

Citește și: Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…'

Bianca Drăgușanu susține însă că lucrurile au mers mult prea departe și a luat decizia să regleze lucrurile pe calea justiției.

'Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace', a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Bianca se simte hărțuită de mama copiilor lui Gabi Bădălău

Claudia i-a transmis Biancăi nu o dată să-și vadă de treaba ei, în timp ce Blondina a trimis-o pe fosta soție a lui Gabi Bădălău la psihiatru, iar confruntările s-au acutizat pe măsură ce a trecut timpul, dar și odată ce s-a aflat că cei doi își fac planuri de nuntă…

După ce, inițial, Bianca a mărturisit că primea mesaje apreciative de la claudia, ulterior lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, și consideră că imaginea ei a avut de suferit. Drept urmare, aceasta a contactat avocați după ce a început să fie hărțuită, Claudia făcând comentarii nepotrivite la adresa ei, prin intermediul telefonului, inclusiv la Xtra Night Show.

'Cred că, la nivelul subconștientului, mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei', a mai mărturisit Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton