Bianca Drăgușanu nu a fost invitată la ziua de naștere a mamei lui Gabi Bădălău: "Nu există..."

 Raiciu Adriana
.

Bianca Drăgușanu nu a fost invitată la ziua de naștere a soacrei sale, mama lui Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu formează de mai bine de un an și jumătate un cuplu cu Gabi Bădălău, însă relația cu familia acestuia nu este deloc bună. Recent, Rodica Bădălău, mama omului de afaceri, și-a serbat ziua de naștere, însă a omis să o invite și pe viitoarea noră la eveniment. Iată cum s-a petrecut totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de aproape doi ani. Vedeta este în culmea fericirii de când l-a cunoscut pe Gabi Bădălău. Chiar dacă cei doi se înțeleg de minune, se pare că nu același lucru se poate spune și despre blondină și familia bărbatului de care e îndrăgostită. 

1-bianca-dragusanu-11-bianca-dragusanu-1

În urmă cu doar câteva zile, Rodica Bădălău și-a serbat ziua de naștere și a sărbărit alături de familie, într-un cadru restrâns. Însă, la petrecere nu a fost invitată Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău.

Citește și: Bianca Drăgușanu spune de ce nu și-a cunoscut soacra, după aproape 2 ani de relație cu Gabi Bădălău:„Cum poți să judeci un om…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău, după scandalul de la petrecere:„Acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata…'

Citește și: Elena Mogîldea, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea:'Îi mulțumesc Domnului pentru…'

Citește și: Ruxi s-a despărțit de iubit, imediat după întoarcerea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’:„Nu a avut treabă cu înșelatul. Mai bine…’

Bianca Drăgușanu nu a fost invitată la ziua de naștere a soacrei sale, mama lui Gabi Bădălău

Este bine știut faptul că mama lui Gabi Bădălău nu o agreează pe Bianca Drăgușanu. În presă a apărut chiar un audio, în care femeia vorbea cu fiica sa și faceă acuzații grave la adresa blondinei, folosind cuvinte total nepotrivite.

Recent, Rodica Bădălău și-a serbat ziua de naștere, chiar la sala lor de evenimente. Cei apropiați i-au fost alături în acele momente, chiar și fiu ei, Gabi Bădălău. Însă, spre surprinderea tuturor, de la petrecere a lipsit chiar viitoarea noră.

Astfel, din acest fapt ne putem da seama că relația dintre cele două nu este deloc bună în aceste momente și că nu ar exista cale de împăcare.

Bianca Drăgușanu, despre presupusul conflict cu mama lui Gabi Bădălău

După mai multe zvonuri legate de o posibilă ceartă între Rodica Bădălău și Bianca Drăgușanu, actuala iubită a omului de afaceri a decis să rupă tăcerea și să spună tot adevărul despre această situație. Printre altele, blondina susține că nu există nicio ceartă între ea și viitoare soacră, ci doar a încercat cineva să se bage între ele.

„E aberant! Nu e adevărat! Acest subiect nu are legătură cu mine niciodată! Nu există acest scandal! Cineva care nu are ocupație, inventează subiecte. La cum sunt eu și mă știe toată lumea, mie dacă mi se spune ceva de genul, în secunda doi expun pe media, pe Instagramul meu și știe toată lumea dacă e adevărat sau nu. Sunt persoana care nu se ascunde și nu își poate ascunde stările, nu am de ce. Dacă exista vreun conflict, eu îl dau la populație pe tavă. Nu există niciun conflict în momentul de față și aș ruga să nu mă provoace nimeni că dacă intri în mocirlă, te mănâncă porcii. Nu se ceartă nimeni cu nimeni', a spus ea.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton